Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Asiakkaan tarina: verhot ja kaihtimet koko kotiin

verhot ja kaihtimet koko kotiinKun muutat uuteen kotiin tai raikastat kotisi sisustusta, voi koko kodin verhot ja kaihtimet suunnitella yhteistyössä liikkeen kanssa. Näissä merkeissä meihin otti yhteyttä myös Anna-Liisa, jolle valmistimme tavanomaiset verhot, rullakaihtimet ja roomalaiset kaihtimet koko kotiin. Siitä ja soveltamastamme toimintaperiaatteesta tulemme kertomaan nyt lähemmin.

Jos haluat harkita yhdessä…

Ennen kun menemme itse tilaukseen, kerromme periaatteestamme, jota tässä ja muissakin töissämme sovellamme – yhdessä pohdinta ja harkinta. Vaikka tietty suunnittelutoive onkin tilausprosessissa hyödyksi, sen puuttuminen ei aiheuta erityistä estettä. Avaeksperttien jokainen tilaus valmistuu suuremmassa tai vähemmässä määrin yhteistyönä – joko löydämme ratkaisun tiettyyn konkreettiseen toiveeseen tai, jos kyseessä on vähemmän varma idea,  pohdimme yhdessä ja tarjoamme vaihtoehtoja.

Verhot ja kaihtimet ovat tärkeä osa jokaisen tilan suunnittelua, joten perusteellinen suunnittelu on erittäin tervetullutta. Miten tämä yhteistyö meidän liikkeessämme tarkemmin kuvattuna tapahtuu?

 • Kuuntelemme asiakkaan ajatuksia.
 • Tarjoamme sopivanlaisia verhoja ja kaihtimia, ottaen huomioon tilan suunnittelun ja ikkunatyypin.
 • Autamme miettimään lisävaihtoehtoja: esim. pimentävät, puolipimentävät, moottoroidut verhot tai kaihtimet.
 • Tarjoamme käyttöön sopivat kankaat (sekä sävyn että materiaalin osalta).

Kun suunnitelmat ovat valmiit ja niistä on asiakkaan kanssa sovittu, verhot ja kaihtimet siirtyvät valmistukseen.

Katso esimerkki videosta

Suunnittelu koko kotia varten

Jos haluat verhot ja kaihtimet koko kotiin, et vain yhteen tai kahteen tilaan, kannattaa ajatella seuraavia kysymyksiä.

 • Haluatko, että verhojen ja kaihdinten suunnittelussa ilmenee tietty kuvio tai piirre?
 • Olisiko se tietty piirre jokin väri, materiaali tai verho- tai kaihdintyyppi?
 • Haluatko samantyyppiset vai erityyppiset verhot?
  • Sama tyyppi luo yleiseen suunnitteluun hyvin selvän linjan.
  • Eri verho- tai kaihdintyypit voivat olla jossakin tilassa tarkoituksenmukaisemmat tai mukavammat (esim. olohuoneessa voivat hulmuta tekstiiliverhot, keittiöön sen sijaan sopii paremmin rullakaihdin).

Näitä ja kaikkia muitakin herääviä kysymyksiä voidaan liikkeessä pohtia yhdessä.

Nykyinen tilaustyö

verhot ja kaihtimet koko kotiinKolme kysymystä Anna-Liisalle:

 1. Mitä tilaus käsitti?
  Kysyimme verho-/kaihdintarjousta kaikkiin talon huoneisiin, johon sisältyivät tavalliset verhot, rullakaihtimet ja roomalaiset kaihtimet.
 1. Mikä teille oli tärkeää koko prosessin osalta?
  Tärkeää oli se, että talon kokonaiskuvasta tulisi yhtenäinen ja sävyltään lämmin.
 1. Millainen kokemuksenne oli?
  Eniten arvostan Avaeksperdid OÜ:n työntekijä Edan (keskustan liikkeen projektipäällikkö ja johtaja) työtä, hän oli erittäin ammattitaitoinen ja avulias. Kankaiden valinnassa saimme myös apua erilaisten vaihtoehtojen yhteen sovittamisessa. Kehun häntä ja suosittelen ehdottomasti niille, jotka eivät tarkalleen tiedä, mitä haluaisivat ja minkäläinen lopputuloksen tulisi olla. Ammattitaitoisella avulla talomme lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin halusimme.

Tilauksen tuloksena valmistuivat erilaiset verhot ja kaihtimet Anna-Liisan koko kotiin. Jokaisen verhon ja kaihtimen valinnassa oli tärkeää harkita tilan olemusta ja samalla säilyttää yhtenäinen suunnittelulinja koko kodin osalta. Kaikkein tärkeintä oli kuitenkin suunnata ja toteuttaa asiakkaan ideoita mahdollisimman tarkasti, joka jatkuvan kommunikoinnin ja ajatustenvaihdon ansiosta onnistui hyvin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kyseinen tilaus osoittaakin käytännön, johon pyrimme työssämme päivittäin – täyttämään asiakkaan toiveet ja pohtimaan sekä keskustelemaan yhdessä siinä missä tarvitaan, jotta tuloksena toteutuisivat juuri haaveiden mukaiset verhot ja kaihtimet. Kiitos, Anna-Liisa!

Miksi valita koko kodin verhot ja kaihtimet samasta paikasta?

 • Mukavuus – tilauksia ei tarvitse jakaa eri liikkeiden kesken.
 • Yhtenäinen kokonaisuus – suunnitelussa voi ottaa huomioon kokonaiskuvan ja noudattaa tiettyä tyyliä.
 • Luottamus – isommissa projekteissa asiakas ja liike saavuttavat nopeammin yhteisymmärryksen sekä tilauksen tekemisen aikana että jatkossa.

Lue lisää: Case study: erään sälekaihdintilauksen tarina

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous