Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Markiisit

Markiisi tekee terassista tai parvekkeesta säänkestävän, tarjoten siihen suojaa porottavalta auringolta, sateelta ja tuulelta. Markiisi luo viihtyisän ilmapiirin kodin ja kahvilan terasseille. Markiisi auttaa säätämään auringonvaloa ja lämpötilaa. Voitte itse päättää, milloin haluatte päästä kuumuuden sisään ja milloin pitää tilan miellyttävän viileänä. Markiisit voidaan tarpeen mukaan nopeasti avata ja sulkea ja niiden asentaminen seinään ilman mitään lisätukia tekee niistä helposti huollettavia ja helppokäyttöisiä.

Markiisien avulla on helppo rakennuksen ulkoilmettä raikastaa ja luoda kesäinen ilmapiiri. Saatavissa on laaja valikoima eri käyttötarkoituksen ja toimintaperiaatteen markiiseja. Meidän tuotevalikoimassa on nivel- eli terassimarkiisit, yksinkertaiset eli ikkunamarkiisit, korimarkiisit, katto- ja talvipuutarhamarkiisit sekä rullakaihdinta muistuttavat markiisit. Markiisin kangas on luja ja säänkestävä, vettä ja likaa hylkivä sekä UV-säteilyltä suojattu. Saatavissa on eri värivaihtoehtoja, kuvioita ja reunamuotoja.

Markiisin rakenne on kestävää alumiinia, se tekee rungosta kevyen, mutta kestävän. markiisi on helppo asentaa seinään tai kattoon. Ensin tulee vain varmistua, että pinta, johon markiisi kiinnitetään, olisi riittävän luja.

Jos markiisia ei käytetä, se pakataan metallikoteloon, joka suojaa kangasta kulumiselta. Markiisin sulkeminen ja avaamine erilaisten ohjausvälineiden avulla on hyvin yksinkertaista.  Tuotevalikoimassa on vipukäyttöinen käyttölaite ja sähköinen käyttölaite, jota ohjataan aikakytkimellä, katkaisijalla tai kauko-ohjauksella. Markiisia voidaan suojata säältä tuuli-, sade- ja aurinkoautomatiikalla.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous