Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Verhotangot ja -kiskot

Verhotangot ja -kiskot ovat verhojen ja kaihtimien kiistämättömiä klassikoita

Vaikkakin verhotankoon ripustetut tekstiiliverhot eivät enää pitkään aikaan ole olleet ainoa vaihtoehto ikkunoiden peittämiseen, ne ovat silti kaikkein yleisin ratkaisu, joka tulee ensimmäisenä mieleen. Valikoima on tälläkin alueella yhä täydentynyt ja nyt sopivien verhotankojen ja -kiskojen löytäminen riippuu tilaajan mausta, tilan interiööristä, oletetusta hinnasta, verhokankaasta, painosta ja tehtävästä.

Me tarjoamme seuraavia mahdollisuuksia verhonkannattimien valintaan:

  • Nämä ovat kaikkein näyttävimmät ja usein silloin kysyttyjä, kun haetaan historiallista tai ylellistä sisäsuunnittelua. On mahdollista valita verhotangot, joiden materiaali ja viimeistely ovat itsenäisiä tilan koristeluelementtejä, tai sitten päinvastoin – hillityt, lähes huomaamattomat verhotangot, jotka korostavat verhotekstiilin erikoispiirteitä.
  • Nämä ovat nykyisin suosituimpia verhonkannattimia, sillä kiskojen käyttömahdollisuudet ovat hyvin laajat: niiden joukossa on profiililtaan kapeampia ja leveämpiä kiskoja, nyöriohjauksella tai moottorilla varustettuja kannattimia. Kiskot on mahdollista asentaa siten, että ne jäävät tekstiiliverhon reunan taakse lähes näkymättömiin. Kiskot ovat ihanteelliset syvennyksissä ja reunuslistojen takana, jossa ei ole paljon asennustilaa. Paikoissa, joihin pääsy on hankalaa, verhot ovat raskaat ja korkeat tai niitä tulee usein siirtää, on hyvä käyttää naru- tai sähköohjattavia kiskoja. Kiskojen profiilivalikoima on laaja, suosituimpia värejä ovat valkoinen, hopea ja messinki. Kiskoja voi taivuttaa, jotta niiden päät suunnataan seinään tai saadaan ne seuraamaan ikkunan kaarevaa muotoa. Kiskoja voi jatkaa tarvittavaan mittaan.
  • Naruohjattavat alumiinikiskot
  • Glydea-moottorilla varustetut kiskot.Tämä on verhokannattimien edustavin versio. Sähkökäyttöiset verhot ovat huippuluokan hankkeiden, esimerkiksi tasokkaiden hotellien, ylellisten asuin­talojen sekä kokous- ja konferenssitilojen yhteydessä muuttuneet jo käytännöksi. Glydea-kiskomekanismi on huomaamaton, joustava ja kestävä, mahdollistaen monipuoliset ratkaisut tilaajan toiveen mukaisesti. Glydea-moottorikiskot takaavat mukavuuden, jota korkeamman hintaluokan tiloissa pidetään nykyisin jo itsestäänselvyytenä. Palveluhenkilöstö voi toimia huomaamatta, samoin sähköisesti säädettävällä mekanismilla voi vetää verhot eteen ja sivuun riippumatta siitä, onko omistaja paikalla tai ei, ja näin lisätään turvallisuutta.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous