Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Moottoroidut ratkaisut

moottoroidut verhot

Moottoroidut verhot ja kaihtimet sopivat sinulle, jos arvostat mukavuutta ja nykyaikaisuutta. Vain yksi napin painallus riittää saamaan verhot haluttuun asentoon.

Moottoroidut verhot ja kaihtimet ovat loistava ratkaisu, jos pidät lepopäivän aamuna verhojen avaamisesta suoraan vuoteesta tai jos haluat matkalla ollessasi antaa sellaisen vaikutelman, ettet ole kotoa poistunutkaan. Sähkökäyttöiset verhot ja kaihtimet ovat erityisen käteviä silloin, kun kotonasi tai toimistossasi on paljon ikkunoita ja niihin on hankalaa ulottua. Nykyaikaisissa liikerakennuksissa ja konferenssikeskuksissa moottoroidut verhot ja kaihtimet ovat jo arkipäivää, sillä ne säästävät henkilökunnan aikaa ja antavat edustavamman vaikutelman.

Sopivat kaikentyyppisille verhoille ja kaihtimille, hiljaiset ja toimintavarmat

Kaikki verhojen moottorit toimivat hiljaisesti, ovat kestäviä ja ne voi liittää kaikenlaisiin verhoihin ja kaihtimiin. Tämä ratkaisu on yhdistettävissä seuraaviin verho- ja kaihdintyyppeihin:

  • tekstiiliverhot
  • rullakaihtimet
  • roomalaiset kaihtimet
  • sälekaihtimet
  • turvakaihtimet

Somfy-moottoroidut-verhot-ja-kaihtimet-2

Moottoroiduista verhoista ja kaihtimista on tulossa vakioratkaisu sekä kodeissa että toimistoissa. Mikä tekee niistä niin suositut?

  • Helppokäyttöiset ja energiaa säästävät – moottoroidut verhot ja kaihtimet tekevät kodistasi tai toimistostasi mukavamman ja turvallisemman, ja niiden käyttö on helppoa. Sähkökäyttöisiä verhoja ja kaihtimia voi liikuttaa kaukosäätimellä, ne voi laittaa avautumaan ja sulkeutumaan automaattisesti, tai sitten yhdistää nämä molemmat käyttötavat.
  • Helposti asennettavat ja huomaamattomat – tarjoamme sekä sähköverkkoon liitettäviä että johdottomia järjestelmiä. Asennus on nopeaa ja helppoa mallista riippumatta, ja laite on huomaamaton. Moottoroidut rulla- tai muut kaihtimet ja verhot voi asentaa itse, mutta palvelun voi myös tilata kokeneilta asiantuntijoiltamme.
  • Tekevät kodista turvallisemman – täysautomaattiset moottoroidut verhot ja kaihtimet voi asentaa siten, että ne liikkuvat silloinkin, kun itse olet poissa. Näin voit esimerkiksi lomalla ollessasi antaa sellaisen vaikutelman, että joku on aina kotona.
  • Auttavat säätelemään huoneiden lämpötilaa – moottoroidut rullakaihtimet tai verhot ovat myös hyvä keino huoneen lämpötilan säätöön. Valoanturilla varustetut automatisoidut verhot ja kaihtimet liikkuvat ikkunan eteen silloinkin, kun aurinko paahtaa liian kirkkaasti, joten kotiin tullessasi tilat eivät ole epämiellyttävän kuumia.
  • Sopivat edustustiloihin – automaattisesti avautuvat ja sulkeutuvat moottoroidut verhot ja kaihtimet ovat erityisen käytännölliset suurissa kokous- ja konferenssitiloissa, hotelleissa ja erilaisissa virastoissa. Moottoroidut verhot ja kaihtimet säästävät henkilöstön aikaa ja mahdollistavat nopean ja huomaamattoman palvelun.

moottoroidut verhot

Moottoroidut verhot ja kaihtimet tekevät elämästäsi mukavamman, helpomman ja turvallisemman. Tarjoamme laajan valikoiman verho- ja kaihdinjärjestelmiä eri valmistajilta.

Käy myymälöissämme tai ota yhteyttä, niin löydämme yhdessä parhaan ratkaisun kotiisi tai toimistoosi.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous