Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Alumiinisälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat alumiinisäleistä valmistetut kaihtimet, jotka ovat valon säätämisen kannalta erinomaiset verhot. Sälekaihtimia voi liikuttaa ylös ja alas joko narumekanismilla tai moottorilla, valon määrää voi lisäksi säätää säleiden asentoa muuttamalla. Säleet ja valo aiheuttavat samalla tilan seinille ja muille pinnoille hauskoja graafisia kuvioita, jotka luovat nykyaikaiseen interiööriin erittäin kaunista ilmettä.

Vaikka sälekaihtimia pidetään usein helposti toimiston sisustukseen kuuluviksi, tällainen käsitys on nykyisin jo kumottu. Selvälinjaiset alumiinisälekaihtimet eivät suinkaan välttämättä ole vain kylmät ja viralliset. Erilaiset värisävyt, pintaviimeistelyt, säleen leveydet ja rei’itykset lisäävät pelivaraa kotoisissa olosuhteissa, erityisesti käytettynä nykyaikaisissa sisustusratkaisuissa. Sälekaihtimet ovat lähes ainoat kaihtimet, jotka mahtuvat ongelmitta tietyntyyppisten ikkunoiden yhteydessä kahden ikkunalasin väliin ja jotka voi kiinnittää lasin listaan, lasipinnan välittömään läheisyyteen.

Sille, jonka mielestä alumiini vaikuttaa kodin olosuhteissa liian tekniseltä, sopivat puiset sälekaihtimet. Puiset sälekaihtimet ovat yhtä toimivat kuin alumiinisetkin, mutta niiden materiaali on antaa arvokkaan, luonnollisen ja viihtyisän vaikutelman.

Sälekaihtimet:

  • Suojaavat auringonsäteiltä ja säätelevät huoneen lämpötilaa
  • Sisustuselementti, joka varmistaa myös yksityisyyden

Alumiinisälekaihtimet on mahdollista asentaa myös erityisen katelistan kanssa.

Katelistalliset sälekaihtimet ovat hyvä mahdollisuus asentaa kaihtimet ikkunapaketin lasilistojen väliin, ikkunalasin välittömään läheisyyteen. Tällaisella kaihtimella on etunsa ennen kaikkea avattavien ikkunoiden ja parvekkeen ovien luona, sillä sen ylärasia ei estä ikkunan avaamista eikä vahingoita ikkuna-aukon sivuja. Avattavan ikkunan yhteydessä lisätukea antaa sivuvaijerien käyttö, jolloin tuuletusasennossa olevan ikkunan verho ei jaa roikkumaan ikkunasta etäämmälle.

Katelista viimeistelee tuloksen, kaihdin liittyy ikkunanpuitteeseen täydellisesti ja tulos on asiallinen ja siisti.

Katelistan värit:

  • valkoinen
  • hopea
  • tummanruskea
  • luonnonpuu
  • tammi
  • mahonki

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous