Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Verhot

Verhot suojaavat sisätiloja vierailta katseilta, säätelevät huoneiden lämpötilaa ja valon määrää ja ovat sisustuselementtinä monipuolisia. Laajan materiaali- ja tyylivalikoiman ansiosta löydät Avaeksperteiltä sopivat verhot jokaiseen ikkunaan niiden muodosta ja sijainnista riippumatta. Tarjoamme sopivia ratkaisuja kotiin, toimistoon, kesämökille, juhlasaliin, kylpyhuoneeseen jne.

Käytännölliset ja ikkunoita kaunistavat verhot

Verhot jaetaan karkeasti kahteen ryhmään – toiminnalliset verhot ja koristeverhot. Muotoilultaan oman maun mukaisten verhojen asentaminen on loistava tapa muuttaa huoneet raikkaammiksi ja yksilöllisiksi.

Koristeverhot

Koristeverhojen valikoimassa on erilaisia värejä, kuvioita ja koristeita, ilmavia ja paksumpikankaisia materiaaleja – sopivaa ratkaisua tilatessasi anna vain mielikuvituksesi lentää.

Toiminnalliset verhot

Toiminnalliset verhot täyttävät ikkunan ja huoneen kaunistamisen lisäksi myös tiettyä tehtävää, esimerkiksi:

  • pimentävät verhot– ihanteellinen ratkaisu, jos pidät aamulla pitempään nukkumisesta ja et halua, että auringonvalo häiritsisi untasi;
  • lämpöä takaisin heijastavat verhot– auttavat talvella pitämään tilan lämpimämpänä ja kesällä viileämpänä, siten voit säästää lämmityskustannuksista ja kesällä sinun ei tule käyttää ilmastointilaitetta niin paljon;
  • melua vaimentavat verhot– paksusta tekstiilistä valmistetut verhot eristävät ulkoa tulevaa melua ja muuttavat siten olohuoneessa ja työtiloissa oleskelun miellyttävämmäksi;
  • moottoriohjatut verhot– loistava ratkaisu, jos kodissasi on paljon ikkunoita tai niihin on vaikea yltää: yksi napinpainallus riittää siihen, että kaikki ikkunat ovat toivotussa asennossa.

Tietenkin sinun ei tarvitse valita yhtä tai toista – verhot voivat samanaikaisesti olla erittäin käytännölliset ja myös vaikuttava sisustuselementti.

Haluat löytää sopivat verhot ja/tai kaihtimet – mistä aloittaa?

Verhojen ja/tai kaihtimien valinta riippuu tilan käyttötarkoituksesta, ikkunoiden sijainnista, halutusta toiminnallisuudesta, pidetystä muotoilusta ja monista muista tekijöistä. Koska uusia verho- ja kaihdinratkaisuja tulee koko ajan ja myös trendit muuttuvat, suosittelemme aloittamaan verhojen tai kaihdinten valinnan erilaisiin verho- ja kaihdintyyppeihin tutustumisella. Meidän laajasta tuotevalikoimastamme löydät perinteisiä tekstiiliverhoja, suosittuja rullakaihtimia, toiminnallisia vekkiverhojamukavia laskosverhoja eli roomalaisia kaihtimiatyylikkäitä bambuverhojanykyaikaisia paneelikaihtimia ja toimistoissa yleisiä pystylamelli- sekä sälekaihtimia.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous