Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Moottoroidut turvakaihtimet

Somfy-moottorit
Sähkökaihtimet, Älykoti, moottoroidut kaihtimet

Somfy-moottorilla varustetut turvakaihtimet takaavat yhdellä napin painalluksella kodillesi tai liikkeellesi yksityisyyden, säältä suojauksen sekä turvallisuuden.

Miksi valita moottoroidut turvakaihtimet?

Myymälöiden ikkunoissa ja ovissa moottoroidut turvakaihtimet ovat yleisiä. Ratkaisu on yleistynyt myös nykyaikaisissa kodeissa, sillä se tarjoaa matkalla oltaessa turvallisuutta tai yksityisyyttä niille, jotka sitä haluavat. Mitä etuja niillä on?

Turvakaihtimet kotona?

Yksityisyys ja turvallisuus kuuluvat meidän oikeuksiimme. Moottoroidut turvakaihtimet mahdollistavat sen, ja enemmänkin:

  • Korkeatasoista turvallisuutta – varmista poistuessasi kotisi turvallisuus, suojaa sitä pahimmilta sääolosuhteilta ja melulta tai sulje turvakaihtimet täydellisen pimeyden saavuttamiseksi. Kaikki vain yhdellä napin painalluksella.
  • Esteettisiä mahdollisuuksia – yhdistä moottori turvakaihtimiin, joiden väri sopii kotisi sisustukseen tai ilmeeseen. Ihanteellisen sopivuuden varmistamiseksi voi moottoroida myös olemassa olevat turvakaihtimet.
  • Yksityisyyden luominen – moottoroitujen turvakaihdinten sulkeminen antaa täydellisen yksityisyyden, joka yhdessä rikkoutumattomien jäykkien nivelten kanssa muodostaa kodillesi parhaan turva- ja yksityisyysjärjestelmän.
  • Taloudellisuus – kun säädät luukut talvella siten, että ne sulkeutuvat hämärässä, säästät lämmityskuluista jopa 10 %. Kesällä voit aurinkoanturin avulla laskea kotisi lämpötilaa jopa 9 astetta auringon liikkeen mukaan.
  • Älykäs ratkaisu – Somfy-moottorit yhdessä myLinkTM-sovelluksen kanssa mahdollistavat turvakaihdinten avaamisen kaikkialta talossa tai jopa joka puolelta maapalloa.

Väline jokaiseen liikkeeseen, virastoon tai myymälään

Jos yrityksesi sijaitsee vilkkaassa paikassa, turvakaihtimet ovat itsestään selvä ratkaisu. Moottoroidut turvakaihtimet ovat myös mukavat, sillä:

  • Työntekijän ei tarvitse päivittäin seistä kaihdinta rullaamassa.
  • Kaukosäädin tai sovellus mahdollistaa erittäin kätevän avaamisen.

Tuo kotiisi tai liikkeeseesi turvallinen ja älykäs ratkaisu! Moottoroidut turvakaihtimet tarjoavat turvallisuutta mukavuudesta tinkimättä.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous