Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Hyönteisverkot

Heti, kun kevät saapuu, haluamme pitää ikkunoita auki ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Kun päästää ikkunasta ilmaa sisälle, sisään tulee myös häiritseviä hyönteisiä. Ikkunaan kiinnitettävät hyönteisverkkot pitävät häiritsevät hyttyset, kärpäset ym. hyönteiset, ilman mukana kulkeutuvat siemenet, poppelin hahtuvat ja myös kukkapölyn, joka on erityisen tärkeätä allergikoille, ulkopuolella. Hyönteisverkkot antavat ilman virtaa vapaasti, mutta estävät roskien ulkoa sisään kantautumisen. Hyönteisverkkot on valmistettu säänkestävästämateriaalista ja kestävät sateen, tuulen ja auringon vaikutuksen.

Lemmikkieläinten omistajien kannalta ovat hyönteisverkkot tarpeen myös lemmikeille turvallisten olosuhteiden luomiseen. Verkot on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten ne estävät myös ulos pyrkivän lemmikin aikeet. Avattu, suojaamaton ikkuna on lemmikille vaarallinen, samalla tavalla kuten myös ylöspäin avautuva ikkuna. Hyönteisverkkot sallivat ikkunoiden avaamisen siten, että se olisi lemmikillekin turvallista.

Hyönteisverkkoja voidaan monenlaisiin ikkunoihin ja oviin (esimerkiksi parvekkeen ja terassin oviin). Tarjoamme rullaverkon jousikäyttölaitteella toimivia hyönteisverkkoja, jotka kiinnitetään ikkunanpuitteen ulkopuolelle. Rullakaihdinmaiset hyönteisverkot eivät häiritse oven käyttöä, koska suoja voidaan vetää ylös. Verkko ei ole myöskään häiritsevä yksityiskohta ikkunan tai oven ulkomuodossa, sillä verkko on sijoitettu tyylikkääseen, mutta hillittyyn profiiliin. Profiili on valmistettu kestävästä alumiinista ja voidaan valita joko valkoisena tai pronssinvärisenä. Hyönteisverkkon kangas on melkein näkymätön eikä vaikuta ikkunan ulkomuotoon juuri nimeksikään.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous