Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Vaatekomerot

RLS 18 on 18mm paksusta laminoidusta lastulevystä (melamiinilevystä) valmistettu hyllyjärjestelmä, josta voidaan muokata omiin tarpeisiin sopiva vaatesäilytysratkaisu. Melamiinin sävyvalikoimasta löytää valkoisen melamiinin lisäksi vielä 12 erilaista puu- ja yksiväristä materiaalisävyä.

Käytämme hyllynkannattimina lujatekoisia, mutta melko huomaamattomia metallisia toolex –kannattimia, hopeanvärisiä mattapintaisia vaatetankoputkia sävyltään sopivilla putkikannattimilla ja muilla tarvikkeilla. Korit voidaan valita asiakkaan toiveiden mukaan, vaihtoehtoina ovat Norscan Roller, CG roller tai Deluxe.

Valmistamme laatikot asennuksen helpottamiseen ja nopeuttamiseen valmiiksi koottuina, upotetuilla vetimillä tai ilman, sujuvasti ja pehmeästi itsestään sulkeutuvilla kiskoilla. Laatikkojen eri vaihtoehdot ovat esillä erityistilausten alavalikossa.

Käytämme melamiiniosien reunalistana 1,2 mm vahvuista lujaa muovilistaa, joka antaa laatikkoihin kauniin ulkomuodon ja lisää lujuutta.

RLS 28 on 28mm paksuisesta laminoidusta lastulevystä valmistettu hyllyjärjestelmä. Värivalikoimasta löytyvät valkoisen lastulevyn lisäksi 7 erilaista puun- ja yksiväristä materiaalisävyä.

Käytämme hyllynkannattimina lujatekoisia, mutta melko huomaamattomia metallisia toolex –kannattimia. Hopeanväriset mattapintaiset vaatetankoputket sopivat sävyltään putkikannattimiin ja muihin tarvikkeisiin.

Asiakas voi valita mieleisensä korit, vaihtoehtoina ovat Norscan Roller, CG roller tai Deluxe. Valmistamme laatikot asennuksen helpottamiseen ja nopeuttamiseen valmiiksi koottuina, upotetuilla vetimillä tai ilman, sujuvasti ja pehmeästi itsestään sulkeutuvilla kiskoilla. Laatikkojen eri vaihtoehdot ovat esillä erityistilausten alavalikossa.

Käytämme melamiiniosien reunalistana 1,2 mm vahvuista lujaa muovilistaa, joka antaa laatikkoihin kauniin ulkomuodon ja lisää lujuutta.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous