Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

REF 125

Refleksol 125 on nykyaikainen ulkoinen varjostusjärjestelmä, joka kiinnitetään rakennuksen julkisivuun. Järjestelmän asentaminen on helppo, sillä kasetti kiinnitetään ohjausvaijereihin, jotka yhdessä seinäkiinnitysten kanssa muodostavat kasetin kantavan rakenteen. Refleksol 125 voidaan asentaa moduuleina.

  • kasetti, halkaisija 125 mm
  • maksimimitat: leveys 3,5 m, korkeus 4,35 m
  • järjestelmä on saatavissa kaikissa RAL-värisävyissä
  • laaja kangasvalikoima
  • sähkökäyttöinen käyttölaite

picture (4)

Käyttölaite ja automatiikka

Tarjoamme johtavien eurooppalaisten valmistajien ratkaisuja, mm. täydellisen ilmastoautomatiikan, aurinkoantureita, hiljaisen käyntiäänen moottoreita, lähettimellä ja vastaanottimella varustettuja moottoreita, kauko-ohjaimia.

Kasetti

Kasetti on valmistettu pursotetusta alumiinista ja tämä materiaali ei välitä toisin kuin lehtialumiinista valmistetut kasetit sadepisaroiden aiheuttamaa melua. Kasetti kiinnitetään pulteilla ja painekiinnikkeillä suoraan vaijeriin.

Kangas

Meidän kankaita on niiden valmistukseen käytetyn PVCn ja polyesterin yhdistelmän johdosta helppo huoltaa, kankaat ovat ilmaston- ja uv-säteilyn kestäviä.

Ohjausvaijeri

Kasetin kantavana rakenteena on 10 mm vahvuinen rst-teräksestä valmistettu vaijeri, joka kiinnitetään rst-painekiinnikkeiden avulla julkisivuun asennettuihin alumiinikiinnikkeeseen.

Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin ja/tai muotoilun ja rakenteen täydentämiseen.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous