Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

REF 90

Refleksol 90 on sopiva ratkaisu silloin, jos järjestelmä 103 saattaa olla liian iso. Järjestelmään voidaan sen kokoonpanon mukaan käyttää lisävarusteita, mm. tuulensuojarimoja, lukitusjärjestelmä kankaan kiristämiseen, esteettisiä vaijereita kiristinkappaleiden kanssa tai pimennysjärjestelmää (saatavissa sisätiloissa käytettäväksi). Lukitusjärjestelmä on saatavissa ainoastaan yhdessä moottorin kanssa. Refleksol 90 on saatavissa myös ohjainvaijereiden ja lukitusjärjestelmän kanssa.

  • kasetin mitat: leveys 90 mm, korkeus 96 mm
  • maksimimitat: leveys 3,0 m, korkeus 4,0 m
  • järjestelmä on saatavissa kaikissa RAL-värisävyissä
  • laaja kangasvalikoima
  • voidaan käyttää tuulensuojarimoja
  • voidaan käyttää lukitusjärjestelmää
  • sähkö- tai käsikäyttöinen

Fassaadiruloo

Käyttölaite ja automatiikka

Tarjoamme johtavien eurooppalaisten valmistajien ratkaisuja, mm. täydellisen ilmastoautomatiikan, aurinkoantureita, hiljaisen käyntiäänen moottoreita, lähettimellä ja vastaanottimella varustettuja moottoreita, kauko-ohjaimia.

Kangas

Meidän kankaita on niiden valmistukseen käytetyn PVCn ja polyesterin yhdistelmän johdosta helppo huoltaa, kankaat ovat ilmaston- ja uv-säteilyn kestäviä.

Kasetti

Kasetti on valmistettu puristetusta alumiinista ja tarkoitettu seinä- tai kattoasennukseen.

Sivuohjaimet

Asennuspaikasta riippuen voidaan käyttää esteettistä rst-teräsvaijeria, pientä vakiomittaista sivuohjainta GC20, ohjaimia G31 ja GC30, tai ainoastaan sisätiloihin tarkoitettuja ohjainta G80, joka mahdollistaa täydellisen pimennyksen. Sivuohjaimia G31 ja G80 voidaan käyttää kasetin kantavana rakenteena.

Lukitusjärjestelmä (lisävaruste)

Jotta rullakaihdinten käyttö jopa voimakkaissa tuulenpuuskissa helpottuisi, lukitusjärjestelmä kiristää kangasta, jos kangas on vedetty kokonaan auki ja alempi rima lukittu.

Valmistaja pidättää oikeuden muutoksiin ja/tai muotoilun ja rakenteen täydentämiseen.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous