Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Australia

Australia on ihanteellinen isoille terasseille. Yksinkertaisen rakenteen ja korkean valmistuslaadun ansiosta tämä sopii kauppaliikkeiden käyttöön. Markiisin nivelvarret asennetaan painevalamalla valmistettuihin alumiinikannattimille. Laattaketjulla varustettujen nivelten tarkka toiminta takaa markiisin kestävyyden ja toimintavarmuuden. Erityisen leveiden markiisien osalta rullakaihdintangon keskituki välttää taipumisen ja varmistaa siten kankaan kireyden.

Rakenne tukeutuu teräksiselle putkipalkille, joka mahdollistaa hakojen sijainnin varsin vapaan valinnan ja helpottaa markiisin asentamista. Rakenne-elementit on päällystetty valkoisella, beigellä, ruskealla, grafiitinharmaalla tai sitten grafiitinharmaalla viimeistellyllä hopeisella jauhemaalilla. Mahdollista käyttää keskenään päällekkäisiä varsia.

picture (22)Rakenne

Putkipalkin käyttö antaa valita kiinnityshakojen sijainnin varsin vapaasti. Painevalulla ja puristamalla valmistetut alumiinikannattimet varmistavat suuren kestävyyden ja suhteellisen pienen painon.

Rakenteen värit

Jauhemaalauksessa Selt käyttää tunnustetun sveitsiläisen valmistajan IGP:n toimittamia maaleja. IGP-DURA®Clean -jauhemaalit antavat pintaviimeistelyn, joka hylkii likaa ja on helppohoitoinen. Kampi ja käyttöyksikkö ovat saatavana vain seuraavissa väreissä: RAL 9010, RAL 9013, RAL 8017, RAL 7035, RAL 7016.

picture (14)

Kangas

Kaikki akryylikankaat on kyllästetty TEFLON- tai SCOTCHGARD-suoja-aineella. Nämä takaavat loistavan suojan ja lisäävät kankaan veden- ja lianhylkivyyttä. Tulisi ottaa huomioon, että esimerkiksi happosateet, orgaaniset saasteet ja kankaan puhdistus hankaavilla kemikaaleilla saattavat hävittää kangasta suojaavan viimeistelykerroksen.

Saatavana on kolme alareunan muotoa:

picture (15)

Vakiomittainen alareunan korkeus on 21 cm. Alareuna on esteettisesti viimeistelty reunanauhalla. Tavallisen kankaan osalta on saatavana vain alareunatyyppi E.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous