Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Malta

Malta on kevyt, vapaasti riippuva markiisi, joka sopii ihanteellisesti pienempien terassien ja parvekkeiden varjostamiseen. Tässä rakenteeltaan kompaktissa markiisissa on ainutlaatuinen katto- ja seinäkiinnityshaka, jonka ansiosta sen voi asentaa nopeasti ja helposti, samoin kaltevuuskulmaksi voi säätää jopa 85 astetta. Nivelet ovat laattaketjun ansiosta lujat ja kestävät. Markiisin rakenneosat on jauhemaalattu viidellä vakiosävyllä.

picture (24)Rakenne

Kevyet ja lujat alumiinikannattimet antavat rakenteelle kestävyyden ja suhteellisen kevyen painon. Universaalit kiinnityshaat mahdollistavat markiisin asentamisen joko kattoon tai seinälle.

Rakenteen värit

Jauhemaalauksessa Selt käyttää tunnustetun sveitsiläisen valmistajan IGP:n toimittamia maaleja. IGP-DURA®Clean -jauhemaalit antavat pintaviimeistelyn, joka hylkii likaa ja on helppohoitoinen. Kampi ja käyttöyksikkö ovat saatavana vain seuraavissa väreissä: RAL 9010, RAL 9013, RAL 8017, RAL 7035, RAL 7016.

picture (14)

Kangas

Kaikki akryylikankaat on kyllästetty TEFLON- tai SCOTCHGARD-suoja-aineella. Nämä takaavat loistavan suojan ja lisäävät kankaan veden- ja lianhylkivyyttä. Tulisi ottaa huomioon, että esimerkiksi happosateet, orgaaniset saasteet ja kankaan puhdistus hankaavilla kemikaaleilla saattavat hävittää kangasta suojaavan viimeistelykerroksen.

Saatavana on kolme alareunan muotoa:

picture (15)

Vakiomittainen alareunan korkeus on 21 cm. Alareuna on esteettisesti viimeistelty reunanauhalla. Tavallisen kankaan osalta on saatavana vain alareunatyyppi E.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous