Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Palladio

Palladio-nivelmarkiisi on tyylikäs kasettimarkiisi, joka sopii loistavasti terasseille. Varsikannattimien erikoisrakenne mahdollistaa varsien nostamisen ja kasetin tiiviin sulkemisen etutankoon, jotta kokoon rullattu kangas olisi suojattu. Varsien laattaketjut ja tarkasti toimivat nivelet takaavat markiisin toimintavarmuuden pitkäksi ajaksi. Rullakaihdintangon joustavat kannattimet takaavat kankaan yhtenäisen kireyden.

Palladiossa yhdistyvät kasettimarkiisin ominaisuudet ja PALKKIIN perustuva rakenne. Tämän ansiosta voi käyttää kasettimarkiisin toimintoja ja asentaminen on helppo. Rakenne-elementit on päällystetty valkoisella, beigellä, ruskealla, grafiitinharmaalla tai sitten grafiitinharmaalla viimeistellyllä hopeisella jauhemaalilla.

picture (13)Rakenne

Puristetusta alumiinista valmistettu kasetti, joka tukeutuu putkipalkkiin, takaa kankaan täydellisen suojan ja muuttaa asentamisen helpoksi. Varsien kannattimissa oleva erityinen hammaskiristin varmistaa kasetin tiiviin sulkeutumisen etutankoon.

Rakenteen värit

Jauhemaalauksessa Selt käyttää tunnustetun sveitsiläisen valmistajan IGP:n toimittamia maaleja. IGP-DURA®Clean -jauhemaalit antavat pintaviimeistelyn, joka hylkii likaa ja on helppohoitoinen. Kampi ja käyttöyksikkö ovat saatavana vain seuraavissa väreissä: RAL 9010, RAL 9013, RAL 8017, RAL 7035, RAL 7016.

picture (14)

Kangas

Kaikki akryylikankaat on kyllästetty TEFLON- tai SCOTCHGARD-suoja-aineella. Nämä takaavat loistavan suojan ja lisäävät kankaan veden- ja lianhylkivyyttä. Tulisi ottaa huomioon, että esimerkiksi happosateet, orgaaniset saasteet ja kankaan puhdistus hankaavilla kemikaaleilla saattavat hävittää kangasta suojaavan viimeistelykerroksen.

Saatavana on kolme alareunan muotoa:

picture (15)

Vakiomittainen alareunan korkeus on 21 cm. Alareuna on esteettisesti viimeistelty reunanauhalla. Tavallisen kankaan osalta on saatavana vain alareunatyyppi E.

Pyydä tarjous

Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous