Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

4 mahdollisuutta valita sopivan väriset roomalaiset kaihtimet

4 mahdollisuutta valita sopivan väriset roomalaiset kaihtimetRoomalaiset kaihtimet ovat kylmänä aikana ihanteellinen sisustuselementti. Kaihdinten pehmeät laskokset tekevät huoneesta viihtyisämmän lisäten samalla tilan tyylikkyyttä ja juhlallisuutta. Jos haluat vieläkin lämpimämpää yleisvaikutelmaa, voit yhdistää roomalaiset kaihtimet kankaisiin sivuverhoihin. Entä miten valita sopivan väriset roomalaiset kaihtimet? Kirjasimme neljä eri mahdollisuutta.

Kirkasväriset ja erottuvat roomalaiset kaihtimet

Näyttävillä kaihtimilla on hyvä raikastaa ja tuoda uutta ilmettä tilaan, joka on muuten väsynyt tai yksitoikkoinen. Sopivan sävyn valinnassa voit käyttää esimerkiksi perusvärien väriympyrää, jossa samankaltaiset värit ovat vierekkäin ja kontrastivärit sijaitsevat kolmen värin päässä toisistaan; vastavärit ovat väriympyrässä vastakkain olevia värejä. Jos valitset kuviollisen ratkaisun, on hyvä muistaa, että yksi kuvion sävyistä voisi olla sama tai samantapainen kuin seinien tai kalusteiden väri.

Kaihtimet samaa väriä kuin seinät

Kaihtimet voivat olla tehokas sisustuksen yksityiskohta, joka tuo huoneeseen uusia värejä ja vastakohtaisuutta. Jos tilassa on jo joukoittain tauluja, koristetyynyjä ja muita harkittuja koristeita, saattaa uusien värien lisääminen tehdä kokonaisilmeestä liian kirjavan. Siinä tapauksessa hyvä ratkaisu on valita kaihdin, joka on seinän kanssa samaa sävyä. Silloin se ei pistä silmään, mutta lisää kangaslaskoksineen tilaan tyylikkyyttä ja huoliteltua ilmettä.

Läpinäkyvät tylliverhot

Ohuesta materiaalista valmistetut ja neutraalin sävyiset roomalaiset kaihtimet muodostavat ihanteellisen yhdistelmän tekstiilisten sivuverhojen kanssa. Roomalaisten kaihtimien kätevä nostomekanismi antaa mahdollisuuden nostaa kaihtimet hetkessä ylös ja myöhemmin taas laskea ne alas. Läpinäkyvät roomalaiset kaihtimet lisäävät tilan viihtyisyyttä ja suojaavat samalla vierailta katseilta.

Roomalaiset kaihtimet bambusta

Bambusta valmistetut roomalaiset kaihtimet luovat lämpimän ja pehmeän tunteen, hajottavat valoa ja säätävät tilan lämpötilaa. Luonnollisen puun sävyiset kaihtimet tuovat sisälle luonnonläheisyyttä ja sopivat ihanteellisesti sekä kesämökille että moderniin sisustukseen.

Erilaisia väriratkaisuja on tietysti enemmän. Jos tarvitset neuvoja sopivan sävyn tai materiaalin valinnassa, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Myymälään tullessasi ota mukaan valokuva tilasta ja ikkunasta, johon haluat roomalaiset kaihtimet asentaa. Tällöin pystymme kätevämmin suosittelemaan sopivia väriratkaisuja kuin myös teknistä toteutusta.

Lue lisää: Miksi valita roomalaiset kaihtimet

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous