Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

5 syytä asentaa liukuovi

5 syytä asentaa liukuoviLiukuovet ovat suosittu ratkaisu sekä kodeissa että toimistoissa. Käytännöllisille liukuoville on käyttöä sekä vaatekaappien ja varastokomeroiden edessä että oviaukoissa ja tilanjakajina. Seuraavassa luettelemme viisi syytä siihen, miksi liukuovi on hyvä valinta.

Voit käyttää tilan parhaalla tavalla hyväksi

Liukuovet eivät vie avautuessaan tilaa, jonka vuoksi ne sopivat loistavasti ahtaisiin paikkoihin: eteiseen, käytävään, pieneen tilaan. Rullilla kiskojen päällä liikkuvat liukuovet on kevyt avata ja sulkea ja asennosta riippumatta ne eivät jää huoneessa liikuttaessa tai puuhatessa tielle.

Liukuovi suojaa esineitä pölyltä ja haalistumiselta

Liukuovi vaatekaapin tai komeron edessä suojaa vaatteita ja muita esineitä pölyltä ja haalistumiselta. Sinun ei pidä olla huolissasi siitä, että sinulla ei ollut aikaa järjestää hyllyjä, sillä ovet suojaavat myös yksityisyyttä suojaamalla kaapin sisältöä uteliailta katseilta.

Liukuovi voi olla kiinnostava sisustusyksityiskohta

LiukuoviSuositko luonnollista puunsävyä, käytännöllistä peiliä, tyylikästä lasia, luonnonläheistä bambua vai ehkäpä erilaisten materiaalien yhdistämistä?

Erilaisia mahdollisuuksia liukuovien muotoiluun on paljon ja sopivan ratkaisun etsinnässä tulee vain antaa oman mielikuvituksen lentää.

Oven sisäosan lisäksi voit valita myös mieleisesi kehyksen:

Erilaisia käyttömahdollisuuksia kotona ja toimistossa

LiukuoviOlemme tottuneet näkemään liukuovia vaatekomeroiden edessä, mutta liukuovi on hyvä väline myös tarpeen mukaan tilan jakamisessa. Liukuovilla voi erottaa tilan eri osia, esimerkiksi luoda olohuoneeseen erotetun työnurkkauksen. Väliseinän asentamiseen verrattuna liukuovella saavutettava tulos on avarampi ja joustavampi.

Liukuovi on myös hyvä vaihtoehto perinteisille sisään tai ulospäin avautuville oville, varsinkin ahtaissa paikoissa, joissa tavallinen ovi saattaa avattuna olla tiellä. Koska liukuovi liikkuu mukavasti sivulle, se ei vaadi muuta kuin vapaata seinätilaa yhdellä puolella oven vieressä.

Liukuovi valmistuu haluttujen mittojen mukaan

Valmistamme ovet sinun tarpeittesi mukaan, ja siksi voit olla varma siitä, että ne sopivat ihanteellisesti sinun kotiisi tai toimistoosi. Voit toimittaa meille mitat tai mikä vielä helpompaa – tulemme itse paikalle mittaamaan ja myöhemmin asentamaan.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous