Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

5 syytä valita verhojen tai kaihtimien valmistuttaminen

Verhoja tai kaihtimia valittaessa saattaa tuntua siltä, ettei tarvita muuta kuin vain heittää kangas ikkunan eteen tai löytää sopiva rullaverhon pätkä. Kaihdinvaihtoehtoja on todellisuudessa hyvin paljon erilaisia – kannattaa tuntea omat mahdollisuudet jokaisen design-elementin suhteen.

Verhojen tai kaihtimien valmistuttaminen on erittäin helppo tapa saada omia toiveita ja tarpeita vastaava tulos. Seuraavien viiden syyn vuoksi on hyvä suosia tällaista mahdollisuutta:

  1. Mahdollisuus valita erilaisia toimintoja
  2. Mahdollisuus valita tarkalleen sopivan muotoilun
  3. Suurempi väri-, kangas- ja koristevalikoima
  4. Mahdollisuus käyttää moottoria!
  5. Valmistaja myöntää takuun

Alapuolella kerromme näistä syistä tarkemmin:

Suojaavat häiritseviltä tekijöiltä

Toimivia verhoja tai kaihtimia ei tahdo tavallisesta kaupasta löytää. Tilaamalla voi valmistuttaa verhot tai kaihtimet, jotka eivät ole vain tyylikkäät, vaan voivat myös pimentää huoneen täysin tai heijastaa lämpöä tai jopa vaimentaa melua.

Jos valoisat yöt eivät anna nukkua tai aikataulusi vaatii lepoa esimerkiksi päivällä; jos ikkunastasi tulee paljon lämpöä; jos asut meluisalla alueella – verhojen tai kaihdinten valmistuttaminen auttaa löytämään näihin ongelmiin ratkaisun.

Viralliset vai kodikkaat

Jokaisella tilalla on oma miljöönsä, johon mikä tahansa verho tai kaihdin ei välttämättä sovi. Sopivaa ratkaisua voi yksin jäädä etsimään loputtomiin. Laadukas verhojen tai kaihtimien valmistaja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja, jotta löydetään juuri se, joka sopii toimistoosi, kotiisi tai virastoosi.

Värejä ja kauneutta joka makuun

Yleisissä vakioratkaisuissa harvoin käytetään eri värejä, kankaita tai koristeita, sillä niillä pyritään saavuttamaan mahdollisimman paljon asiakkaita neutraaleilla vaihtoehdoilla. Pastellisävyt eivät kuitenkaan välttämättä ole lainkaan se, jollaisena asiakas tilansa kuvittelee. Ja jos pastellisävyt käyvät, niin kangas ei välttämättä ole se oikea.

Varminta on käyttää sellaista verhojen tai kaihdinten valmistuttamista, jossa asiakkaan kaikki toiveet otetaan huomioon.

Mukavuutta moottorilla

Mukavuutta moottorillaKaihtimia tai verhoja tilatessa kannattaa ajatella, onko talossa paljon verhoja tai sijaitsevatko ikkunat liian korkealla. Moottorilla toimivat verhot ja kaihtimet eivät ehdottomasti ole vain hienostelijoiden hupia. Tällainen ratkaisu auttaa helppoudellaan niitä, joilla ei ole mahdollisuutta puuhastella verhojen kanssa päivittäin, ja ne tuovat sopivan ympäristön luomisen vain napinpainalluksen päähän.

Taattua laatua

Ammattitaitoinen verhojen ja kaihtimien valmistaminen merkitsee myös takuun myöntämistä. Mikäli tuotteen rakenteessa, viimeistelyssä, valmistajan suorittamissa asennustöissä tai kuljetuksessa ilmenee puutteita, niin ostajalla on oikeus vaatia maksutonta korjaamista tai vaihtamista.

Avaeksperdid OÜ tarjoaa design-ratkaisuille jopa 5 vuoden takuun.

Tule tutustumaan useisiin eri vaihtoehtoihin!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous