Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Hanki tänä kesänä markiisit kotiin, mökille tai maalaistaloon!

Jokaisessa kesätaloudessa on käyttöä yhdelle tai jopa useammallekin kunnon markiisille. Jos sinulla on terassi, avoin parveke tai seinustalla istumispaikka, johon suojakatos olisi tarpeen, kyseeseen voi tulla monta vaihtoehtoa laseista erilliseen katokseen asti. Mukavin ja käytännöllisin ratkaisu on hankkia kotiin tai mökille markiisit – miksi, kirjoitamme siitä tarkemmin.

Helppoa mukavuutta

markiisitKunnollinen suojakatos on meidän ilmastossamme tarpeen. Kesä tuo meille sekä sadetta että aurinkoa ja laadukkaalla markiisilla voit nauttia raikkaasta ilmasta kummallakin säällä. Markiisilla on myös toinen tarkoitus – kun aurinko paistaa ikkunasta silmiin ja et halua vetää verhoja eteen, markiisi voi tarjota suojaa.

Markiisien hankkimisen yhteydessä usein on kyse käyttömukavuudesta, asennuksesta ja käytännöllisyydestä. Mikä tekee niiden käytöstä mukavan ja käytännöllisen?

  • Kevyt rakenne, joka on myös kestävä.
  • Helppo asentaa.
  • Erilaisia mahdollisuuksia avaamiseen (kauko-ohjain, sovellus, kytkin, veivi jne.).
  • Suljettua markiisia suojaa metallikasetti.
  • Mahdollisuus valita sopiva koko ja ulkonäkö tilan ja tunnelman mukaan.

Kesäsään nauttimiseksi omalla terassilla ei tarvitse suunnitella suurta lasirakennelmaa tai laajentaa kattoa – kotiin tai esimerkiksi maalaistaloon sopivat siihen käyttötarkoitukseen ihanteellisesti markiisit. Ilma liikkuu vapaasti ja kun sade vähenee tai aurinko menee pilveen, ne voi aina nostaa ylös.

Millaiset markiisit sopivat kotiin?

markiisitYksi mahdollisuus on valita nivelmarkiisi, jolla voi tarjota varjoa isommalle terassille tai parvekkeelle. Saatavana on myös tyylikkäitä ja kesäisiä värivaihtoehtoja, jotka tekevät lämpimistä illoista erityisen viihtyisiä.

Perinteiset markiisit ovat myös sopiva vaihtoehto. Markiisien klassinen ulkonäkö ja erittäin laaja kangasvalikoima antaa sinulle mahdollisuuden nauttia niiden alla tyylikkäästi kesäsäästä. Tule tutustumaan, niin yhdessä löydämme varmasti sinun kotiisi sopivat markiisit.

Kukapa viitsisi kelata markiisia?

Somfy-pult– Hyvin monet. Auki käännettävät markiisit avautuvat varsin mukavasti ja käden ulottuvilta. Ja on myös niitä, jotka suosivat moottorilla toimivia ratkaisuja, jotka ovat erityisen mukavia kesän lepohetkinä. Moottorilla varustetun markiisin voi yhdistää myös anturiin, joka mittaa valoa ja sadetta ja avaa suojan tarvittaessa, ettei aurinko tai sade pilaisi kalusteita.

Täydennä kotiasi, hanki itsellesi kotiin markiisit, niin voit nauttia kesästä täysin rinnoin!

Lue lisää: ”Kiusaavatko aurinko, tuuli ja sade? Tilaa markiisit!”

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous