Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Markiisit kotioloissa

Markiisit ovat yksinkertaisemmin sanottuna suoja, joka muuttaa terassin tai parvekkeen säänkestäväksi, suojaa paahtavalta auringolta, sateelta, tuulelta ja ensilumelta. Koska kesä tahtoo jäädä lyhyeksi, markiisit auttavat aloittamaan kevään aikaisemmin ja pidentämään kesää. Markiisit luovat viihtyisän ympäristön ja antavat mahdollisuuden päättää itse siitä, milloin aurinkoa päästetään sisään ja milloin tilat pidetään viileinä.

MARKIISIEN EDUT

Markiisit kotioloissaKesämökeissä ja omakotitaloissa markiiseja on hyvin helppo käyttää. Markiisin voi tarvittaessa nopeasti ja mukavasti kelata sisään tai auki. Markiisin kiinnitys seinälle on myös helppoa, sillä se ei tarvitse lisätukea.

Myös kerrostaloihin ja rivitaloihin on suunniteltu ja rakennettu avoimia parvekkeita, mutta niiden käyttöaika tahtoo usein jäädä lyhyeksi. Tässä tulevat avuksi erityyppiset markiisit.

Vaikka jalkansa varassa olevat aurinkovarjot ovat edullisempia, ne eivät rankkasateilla ja tuulenpuuskilla pelasta kastumiselta ja kevyitä suojia saattaa tuuli viedä mennessään. Markiisien alla on kokonaisella seurueella toivoa selvitä kastumatta. Markiisikatteen kangas on pitkäikäinen ja säänkestävä – se torjuu vettä ja likaa ja on samalla suojana UV-säteilyltä.

Talvella, kun markiiseja ei käytetä, ne pakataan metallikasettiin, joka suojaa kangasta kulumiselta. Mukavat ohjausvälineet mahdollistavat markiisien helpon avaamisen ja kokoamisen. Ohjata voi käsikäyttöisesti tai sähkökäyttöisesti, jolloin ohjaus käy kaukosäätimellä, katkaisimella tai ajastimella.

ERILAISIA MARKIISEJA:

  • Nivel- eli terassimarkiisit
  • Yksinkertaiset eli ikkunamarkiisit
  • Korimarkiisit
  • Katto- ja talvipuutarhamarkiisit
  • Markisoletit eli rullakaihtimia muistuttavat markiisit

Markiisit antavat mahdollisuuden luoda viihtyisä ulkotila suurentamalla terassin tai parvekkeen käyttömukavuutta ja -tiheyttä. Markiiseja ei ole tarkoitettu vain isoille terasseille, sillä kate sopii myös pienemmille avoimille parvekkeille – niitä varten on olemassa pienempiä ja kevyempiä malleja.

Markiisit osamaksulla

Markiisien maailma tarjoaa paljon mahdollisuuksia sekä teknisten ratkaisujen että erilaisten vaihtoehtojen osalta. Sopivan ratkaisun löytämiseksi tulee kääntyä rohkeasti asiantuntijan puoleen.

Otamme Sinun tilanteesi huomioon ja tarjoamme mahdollisuutta hankkia markiisit myös osamaksulla.

Osamaksun edut:

  • Muodollisuuksien hoitaminen heti tavaran myyjän tai palveluntarjoajan luona
  • Yksinkertaisuus, mukavuus ja nopeus
  • Yhden suuren menon sijasta pienemmät kuukausittaiset erämaksut
  • Sopiva kuukausimaksu sopivaksi ajanjaksoksi
Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous