Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Miksi valita laskosverhot?

Laskosverhot ovat yleensä tekstiilistä valmistettuja kaihtimia. Kyseessä ovat tekniset verhot, joille tekstiilin käyttö antaa pehmeämpää ilmettä. Nostomekanismi ja muut tekniset osat ovat täysin kankaalla peitettyinä ja eivät häiritse silmää.

Miksi valita laskosverhot?Laskosverhojen joukossa on vaihtoehtona myös bambuverhot, joissa bambumateriaali on kiinnitetty edestä ylemmän puulistan päälle, jolloin saavutetaan puhdas ja minimalistinen ilme. Bambuverhot erottaa muista laskosverhoista ylösnostotapa laskoksina. Verhoja säädetään vetonaruilla ja tuloksena ovat samanlevyiset laskokset.

LASKOSVERHOJEN EDUT

Laskosverhot ovat teknisten verhojen joukossa ulkonäöltään kaikkein vähiten teknisiä. Käytettävästä materiaalista riippuen tekstiilimateriaalin pehmeys ja kaunis ulkonäkö yhdistetään verhojen toimivuuteen.

Edut, jotka laskosverhot antavat:

  • Kaihtimien käsittelymukavuus
  • Suuri valikoima tekstiilimateriaaleja
  • Erilaisia teknisiä mahdollisuuksia
  • Luonnollinen lähestymistapa – esimerkiksi bambukaihtimet
  • Minimalistisuus
  • Erilaisia asennusmahdollisuuksia

Laskosverhoja voi liikuttaa ylös ja alas naruilla, ketjuilla tai sähköisesti. Erilaiset materiaalit, joita kaihtimissa käytetään, liittyvät verhojen toimivuuteen ja antavat niille luonnollista pehmeyttä, mukautuvuutta ja kankaan hohtoa. Laskosverhot ovat ilmeikkäät ja näyttävät kaihtimet erityylisiin koteihin.

MISSÄ LASKOSVERHOJA KÄYTETÄÄN?

Laskosverhot ovat tyylikäs ratkaisu jokaiseen ikkunaan. Ne sopivat sekä moderniin, minimalistiseen että ylelliseen ja yksityiskohtia täynnä olevaan tilaan. Laskosverhot ovat myös vaihtoehto rullakaihtimille, sillä ne sopivat niin kotiin kuin toimistoonkin.

Laskosverhot antavat mahdollisuuksia soveltamiseen. Esimerkiksi läpinäkyvää kangasta käyttämällä voi luoda hempeän ja minimalistisen ympäristön, jossa laskosverho täyttää tylliverhojen tehtävän.

Bambuverhot antavat tilalle lämpimän ja pehmeän tunnelman juuri materiaalin ja tuotteen visuaalisen vaikutelman vuoksi. Se antaa mahdollisuuden sovittaa bambuverhoja erityylisiin ja eri tarkoituksiin käytettäviin tiloihin.

Laskosverhot on mahdollista asentaa:

  • Ikkuna-aukon päälle seinälle
  • Ikkuna-aukon sisään tai kattoon
  • Ikkunanpuitteeseen

Laskosverhoja on helppo ja mukava käyttää. Vaikka kyseessä ovatkin tekniset verhot, on ulkonäkö pehmeä ja puhdas ja verhot sopivat hyvin eri käyttöön tarkoitettuihin tiloihin. Niitä voi käyttää niin työtiloissa kuin kotioloissakin.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous