Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Millaiset verhot ja kaihtimet sopivat persoonallisuustyyppisi perusteella sinulle?

  • Meistä
  • Blogi
  • Verhot
  • Millaiset verhot ja kaihtimet sopivat persoonallisuustyyppisi perusteella sinulle?

Miten löytää verhojen ja kaihdinten todella laajasta valikoimasta juuri itselle sopivat? Tässä on hieman vinkkejä, jotka helpottavat valinnan tekemistä.

Perhekeskeinen henkilö

Sinä pidät siitä, että voit viettää puolisosi ja lastesi kanssa mahdollisimman paljon aikaa yhdessä, ja kaihdinten tulisi sopia kaikkiin elämäntilanteisiin: suojaamaan, pimentämään, suojaamaan kuumuudelta, luomaan tunnelmaa. Sinun tarpeisiisi sopii ihanteellisesti rullakaihdinten ja tekstiiliverhojen yhdistelmä. Ohuet tylliverhot voivat olla ikkunan edessä koko ajan, jolloin ikkunasta on mukava katsella ulos, mutta ulkopuolelta ei näe sisään. Rullakaihdinten tulisi olla pimentäviä tai puolipimentäviä, jotta voi katsella televisiota tai ottaa nokoset kirkkaammallakin auringonpaisteella.

Käytännöllinen henkilö

935_Sistra_BO_7376Sinulle verhot ovat olemassa ennen kaikkea siksi, että voisi välttää ulkopuolelta sisään katselua ja suojata tilaa liialliselta auringonvalolta. Verhojen ainutlaatuinen ulkonäkö ei sinua kiinnosta, sen sijaan niiden pitäisi olla mahdollisimman helppohoitoisia ja sopia mihin tilaan tahansa. Sinulle paras valinta on pölyä hylkivät pystylamellikaihtimet, jotka eivät herätä huomiota ja jotka voi jättää rauhallisin mielin ikkunan eteen silloinkin, kun huoneen muu sisustustyyli muuttuu. Sinulle sopivat myös kasettirullakaihtimet, jotka täyttävät monta käytännöllistä tehtävää ja ovat silti huomaamattomat.

Ylellisyyden ihailija

picture (33)Sinulle voisivat sopia rypytetyllä tai verhotangolta riippuvalla yläosalla tekstiiliverhot, joita päiväsaikaan pitelevät sivuilla näyttävät tupsuin varustetut verhonyörit. On ehdottoman tärkeää, että verhokangas olisi korkealaatuista, mieluiten klassisella kuviolla.

Romantikko

Sinun mielenlaatuusi sopivat parhaiten tekstiiliverhot. Vaaleasta kankaasta valmistetut verhot antavat huoneen vaikuttaa aurinkoiselta sateisellakin säällä, tummilla verhoilla voit taas luoda mystisen ilmapiirin.

Uusien kokemusten etsijä

picture (2)Sinun unelmiesi verhojen tulisi olla sellaiset, jollaisia ei ole kenelläkään toisella. Sellaisia ovat esimerkiksi yksilölliset paneeliverhot, varsinkin ne, jotka ovat kirkasväriset, suurikuvioiset tai syövytettyä kangasta. Originellin vaikutelman voi luoda myös silmäänpistävillä tekstiiliverhoilla.

Luonnonlapsi

Sinulle sopivat parhaiten bambukaihtimet, jotka on valmistettu kasvikuiduista ja bambusäleistä. Nämä erittäin näyttävät kaihtimet ovat sävyiltään luonnonläheisen vihreän beigejä ja luovat kuvitelman ikkunan takana olevasta vehreydestä silloinkin, kun asut elementtitalojen keskellä. Voit pitää myös puusta, juutista tai bambusta valmistetuista paneeliverhoista.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous