Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Minun kotini: tulisiko valita puiset sälekaihtimet vai alumiinisälekaihtimet?

”Kotini on linnani”. Hyvien ajatusten ja mukavan elämän salaisuus on usein paljon yksinkertaisemmissa asioissa, kuin vuosisatoja vanha ja loputtomalta tuntuva tarina löytää elämän tarkoitus tai miljoonat eurot pankkitilillä. Viihtyisä koti on usein se, joka tuon onnellisen ja turvallisen tunteen aiheuttaa.

Viihtyisyyden luomisessa tärkeitä ovat yksityiskohdat. Eräs tärkeä yksityiskohta ovat ehdottomasti verhot ja kaihtimet. Esimerkiksi ripusta sälekaihtimet ikkunoihin sopivan sisustuksen luomiseksi. Sälekaihtimet voi jakaa karkeasti kahteen tyyppiin: puisiin ja alumiinisiin. Katsotaanpa tarkemmin molempia vaihtoehtoja.

Puiset sälekaihtimet ovat trendikkäitä ja ylellisiä

Puiset sälekaihtimet ovat hyvä valinta, kun haluat tuoda kotiisi (tai vaikkapa toimistoosi) maanläheistä viihtyisyyttä ja antaa sille ajattoman (mutta kuitenkin nykyaikaisen) minimalistisen vivahteen.

Puumateriaali aiheuttaa automaattisesti sellaisen tunteen, että kyseessä on korkealaatuinen tuote. Siten se lisää arvokkuutta sekä huoneelle että sen omistajalle ja luo ylellisen ilmapiirin.

Puu on erittäin arvostettu materiaali sekä kotimaisella että ulkomaisella sisustuskentällä ja se edustaa ajatonta arvoa.

Ominaisuudet ja edut:

  • Puiset sälekaihtimet ovat luonteeltaan lämpimät ja luonnonläheiset, ne edustavat lähinnä hillittyä ja harkittua luonnetta
  • Ympäristöystävällisyys. Puumateriaalin ekologinen jalanjälki on huomattavasti pienempi kuin jokin ei-luonnollisen materiaalin
  • Helppo puhdistaa. Puiset sälekaihtimet on erittäin helppo huoltaa ja puhdistaa. Siihen tarvitaan vain saippuavettä ja pesusieni
  • Säätelevät hyvin sisään tulevaa auringonvaloa

Alumiinisälekaihtimet luovat menestyksekkään ilmapiirin

Vaikka alumiinisälekaihtimet liitetään usein ankariin ja työhön keskittyneisiin toimistotiloihin, niin todellisuudessa tilanne ei ole niin dramaattinen. Meidän mielestämme alumiinia on kohdeltu hieman kaltoin. Ainakin kodeissa käytettävänä materiaalina.

Uskomme, että alumiini puhuttelee sinua varmasti, jos olet taipuvainen suosimaan minimalistista ilmapiiriä ja esineitä. Silloinkin, kun pidät pikemminkin futuristisesta sisustustyylistä. Avainsanoja tässä yhteydessä ovat modernisuus ja alhainen meluisuus (sisustuksessa).

Alumiini kertoo meille tarinan laadusta, arvoista, hentoisesta ankaruudesta ja jonkin asteisesta kurista. Jotka ovat, muuten, hyvinkin arvostettuja ominaisuuksia, jotka tasoittavat tietä sekä henkilökohtaiseen että uraan liittyvään menestykseen. Alumiinisälekaihtimet luovat sisustuksessa ilmapiirin, joka kertoo saavutuksista. Se puolestaan osoittaa, että kodin omistajan elämä on kohdallaan.

Ominaisuudet ja edut:

  • Kestäviä. Alumiini on kestävää sekä ajallisesti että taivutuksten suhteen. Alumiini ei hevillä murru
  • Säätelevät hyvin sisään tulevaa auringonvaloa
  • Laaja värivalikoima tarjoaa jotain jokaiseen makuun!
  • Alumiinisälekaihtimiin voi koristeeksi ja yksilöllisyyden luomiseksi lisätä pintaviimeistelyä ja rei’itystä
  • Helposti puhdistettavat, siihen tarvitaan vain kostea liina

HUOM! Käytä sekä puu- että alumiinisälekaihtimien kanssa moottoreita, jotka tekevät elämästä huomattavasti mukavampaa.

Heräsikö kiinnostus? Ota meihin yhteyttä!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous