Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Miten löytää sopivat verhot Tallinnassa?

Käyt Tallinnassa ja haluat hankkia uudet kaihtimet tai verhot? Kaihtimia ja verhoja löydät niin supermarketeista, rakennustarvikekaupoista kuin myös verho-/kaihdinliikkeistä. Liikkeissä on yleensä laajempi valikoima ja koska niissä työskentelevien myyjien tehtävänä on päivittäinen kaihtimien ja verhojen myynti, he osaavat antaa ammattitaitoisia neuvoja jokaisesta kaihdin-/verhotyypistä. Seuraavassa annamme vihjeitä, jotka helpottavat kaihdinten ja verhojen valintaa riippumatta siitä, päätätkö hankkia ne tavallisista kaupoista tai kaihdinliikkeestä.

Miten valita verhot/kaihtimet myymälässä?

Miten löytää sopivat verhot Tallinnassa?Ennen kauppaan menoa mittaa ikkunat, joihin haluat asentaa uudet verhot. Jos ikkunoissa on jo verhotangot, mittaa väli verhotangoista siihen korkeuteen saakka, johon haluat verhojen ulottuvan.

Mitatessasi leveyttä ota aina huomioon vara, jotta verhoja suljettaessa niiden väliin ei jäisi rakoa ja ettei niitä pidä vetää liian kireälle. Varmuuden vuoksi mittaa myös ikkunan koko – ehkäpä päätät kaupassa sittenkin ostaa roomalaiset kaihtimet, bambu– tai pystylamellikaihtimet, ja siinä tapauksessa verhotangon mitat eivät yksin riitä. Eri verho- tai kaihdintyyppien mittausohjeet löydät kyseisten tuotteiden yhteydestä.

Kysy myyjältä neuvoa – verho-/kaihdinliikkeiden työntekijöillä on runsaasti kokemuksia, he osaavat antaa neuvoja erilaisten verho- tai kaihdintyyppien materiaaleista, väreistä ja myös asennuksesta. Hyvä vinkki: tee matkapuhelimella muutama kuva tilasta ja ikkunoista – näytä ne liikkeen myyjälle, niin hän osaa vastata kysymyksiisi paljon tarkemmin.

Hyvässä verholiikkeessä voi nähdä verhojen näytteet ja kokeilla niitä omin käsin. Siten on huomattavasti helpompaa tehdä valinta seuraavissa kysymyksissä:

  • Millainen tekstiili valita?
  • Millaiset värisävyt (ja kuviot) valita?
  • Kiiltävät vai matat verhot?
  • Paksummat vai ilmavammat materiaalit?

Jos myymälässä ei ole sopivia verhoja/kaihtimia, valitse materiaalit sekä värit ja jätä tilaus erikoismittaisten verhojen/kaihtimien valmistamisesta. Näin voit olla varma siitä, että ne vastaavat toiveitasi ja sopivat ikkunoihisi kuin valetut.

Mistä löytää sopivat verhot Tallinnassa?

Kadaka esindus

Avaeksperteillä on isot edustusliikkeet Tallinnan keskustassa osoitteessa Pärnu mnt. 139a ja Mustamäessä osoitteessa Kadaka tee 44. Avaeksperttien verhoja ja kaihtimia välittävät lisäksi myös yli 15 jälleenmyyjää Tallinnassa.

Jos haluat tilata mieleisesi verhot tai kaihtimet Tallinnasta, mutta sinulla ei mahdollisuutta mennä tallinnalaiseen myymälään tai liikkeeseen, jotta tutustua valikoimaan, voit tilata ne mukavasti kotoa poistumatta internetin välityksellä.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous