Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Moottoroidut kaihtimet ja verhot

Moottoroidut kaihtimet ja/tai verhot sopivat sinulle, jos arvostat mukavuutta ja nykyaikaisuutta. Tarvitaan vain yksi napinpainallus, ja kaikki kaihtimet tai verhot ovat halutussa asennossa. Moottoroidut kaihtimet ja/tai verhot ovat loistava ratkaisu, kun haluat vapaapäivänä aamulla avata ne vuoteesta nousematta tai tahdot matkalla ollessasi jättää sellaisen vaikutelman, ettet ole poistunutkaan kotoa. Sähkökäyttöiset verhot/kaihtimet ovat poikkeuksellisen kätevät silloin, kun kotonasi tai toimistossasi on paljon ikkunoita ja niihin on hankalaa ulottua. Nykyaikaisissa liikerakennuksissa ja seminaarikeskuksissa moottoroidut kaihtimet ja/tai verhot ovat jo muodostuneet käytännöksi, sillä ne säästävät työntekijöiden aikaa ja antavat edustavamman vaikutelman.

Sopii kaikkiin kaihdin-/verhotyyppeihin, hiljainen ja varmatoiminen

moottoroidut-kaihtimetKaikki verhojen tai kaihdinten liikuttamiseen tarkoitetut moottorit toimivat hiljaisesti, ne ovat kestäviä ja ne voi yhdistää kaikkiin verho-/kaihdintyyppeihin. Yleisin tämä ratkaisu on seuraavien verho-/kaihdintyyppien yhteydessä:

Helppokäyttöiset ja energiaa säästävät

Moottoroidut verhot/kaihtimet tekevät kodistasi tai toimistostasi mukavamman ja turvallisemman ja niiden käyttö on helppoa. Sähkökäyttöisiä verhoja/kaihtimia voi liikuttaa kaukosäätimellä, säätää ne avautumaan ja sulkeutumaan automaattisesti tai yhdistellä molempia käyttötapoja.

Helpot asentaa ja huomaamattomat

Tarjoamme sekä sähköverkkoon liitettäviä että johdottomia järjestelmiä. Mallista riippumatta asennus on nopeaa ja helppoa ja laite on huomaamaton. Moottorilla varustetut rullakaihtimet, verhot tai muut kaihtimet voi asentaa joko itse tai tilata palvelu kokeneilta asiantuntijoiltamme.

Kaihdinten automaattiohjaus tekee kodistasi turvallisemman

Täysautomaattiset moottoroidut kaihtimet voi säätää siten, että ne liikkuvat myös silloin, kun itse olet poissa. Siten voit esimerkiksi lomalla ollessasi antaa sellaisen vaikutelman, että joku on koko ajan kotona.

Automaattijärjestelmä auttaa säätelemään tilojen lämpötilaa

Moottoroidut rullakaihtimet tai verhot ovat myös hyvä ratkaisu huoneen lämpötilan säätelyyn. Automatisoidut kaihtimet/verhot liikkuvat valoanturilla, peittäen ikkunat myös silloin, kun aurinko paistaa liian kirkkaasti. Näin tilat eivät ole epämiellyttävän kuumat, kun saavut kotiin.

Edustustiloissa moottoroidut kaihtimet tai verhot ovat välttämättömiä

moottoroidut-verhotAutomaattisesti avautuvat ja sulkeutuvat kaihtimet/verhot ovat erityisen käytännöllisiä suurissa kokous- ja seminaaritiloissa, hotelleissa ja erilaisissa virastoissa. Moottoroidut kaihtimet ja verhot säästävät työntekijöiden aikaa ja mahdollistavat nopean ja huomaamattoman palvelun.

Moottoroidut kaihtimet ja verhot tekevät elämästäsi mukavamman, helpomman ja turvallisemman. Tarjoamme laajan valikoiman eri valmistajien kaihdin- ja verhojärjestelmiä.

Käy myymälöissämme tai ota yhteyttä, niin löydämme yhdessä parhaan ratkaisun kotiisi tai toimistoosi.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous