Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Nokkela valinta: moottoroidut verhot ja kaihtimet tekevät elämästä helpompaa

Tämän päivän jännittävä ja huimaava tunnus on älyelämä. Maailmalla on jo melko yleistä, että jääkaappi tilaa sinulle kaupasta maitoa, kun se alkaa loppua, ja valaisin säätelee itse valoa tarpeen mukaan. Kotimme on tulossa yhä älykkäämmäksi. Tavoitteena on antaa meille mahdollisuus entistä mukavampaan ja optimoidumpaan elämään. Yhtenä palasena tässä palapelissä on moottoroitujen verhojen ja kaihtimien asentaminen kotiin.

Moottoroiduissa verhoissa ja kaihtimissa kaikkein upeinta on se, että niiden kaikkien oikeaan asentoon saamiseen riittää vain yksi napinpainallus. Sähkötoimiset verhot ja kaihtimet ovat arvokas lisä, jos kotisi ikkunat ovat korkealla tai ne ovat vaikeasti tavoitettavat.

3 esimerkkiä siitä, miten moottoroidut verhot ja kaihtimet optimoivat elämääsi:

  1. Ajan- ja energiansäästöä! Sähkökäyttöiset verhot (tai kaihtimet) voi ajoittaa liikkumaan ikkunoiden eteen tai sivuun juuri sinulle sopivalla hetkellä. Tämä säätelee päivänvalon käyttöä parhaalla mahdollisella tavalla ja juuri siten kuin sinä tarvitset. Säätö on vain kertatoimenpide ja jatkossa sinun ei tarvitse tehdä enää mitään. Just sit back and relax, kuten rapakon takana sanotaan.
  2. Tulevaisuuteen suunnattu nykyaikainen ajattelutapa. Kukaan meistä ei voi paeta innovaatioita. On viisaampi hypätä nopeasti junaan ja suuntautua kohti parempaa huomista! Moottoroidut verhot ja kaihtimet ovat yksi monista mahdollisuuksista pysyä ajan tasalla ja tehdä elämästä helpompaa ja parempaa.
  3. Turvallisuus. Moottoroidut verhot ja kaihtimet palvelevat tarvittaessa myös turvallisuutta. Jos aiot olla pidempään poissa kotoa (edessä on liikematka tai loma), ajoita moottoroidut verhot ja kaihtimet liikkumaan vastaavasti aamuisin sivuun ja iltaisin eteen.

Moottorikäyttöisyys sopii kaikenlaisille verho- ja kaihdintyypeille:

  • Tekstiiliverhot ovat ajaton valinta, joka tekee sekä asuin- että työtilastasi tyylikkään. Tekstiiliverhojen moottoroidut ratkaisut ovat kodissasi erittäin toimiva lisä.
  • Sähkötoimiset rulla- ja sälekaihtimet sopivat hyvin toimistotiloihin, mutta yhtä hyvin myös kaikkiin koteihin, joissa arvostetaan ajatonta minimalismia ja rullakaihtimien tarjoamaa laajaa valikoimaa.
  • Roomalaiset kaihtimet sopivat loistavasti paitsi kaupunkiasuntoihin myös maaseututaloon tai kesämökille tuomaan niiden sisustukseen maanläheisyyttä ja lämpöä.
  • Turvakaihtimet ovat erittäin käytännöllinen ratkaisu suojaamaan liikettä ei-toivotuilta katseilta ja murroilta. Turvakaihtimia voi yhtä hyvin käyttää myös autotallin tai vajan yhteydessä.

Lue myös yhteistyökumppanimme Somfyn suosituksia, siitä, miten valita verhot ja kaihtimet eri tiloihin. Tutki myös sitä, miten moottoreita olisi kaikkein parasta käyttää.

Jos harkitset tehdä kodistasi mukavamman ja nykyaikaisemman, ota meihin yhteyttä!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous