Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Plissekaihtimet: hieman tyyliasioista

Plissekaihtimet: hieman tyyliasioistaTekniset tiedot, käytännöllisyys – tätä kaikkea kannattaa tietää, kun pohdit sisustusvaihtoehtoja. Joskus on kuitenkin mielenkiintoista lukea esteettisestäkin puolesta. Tarjoamme laajan valikoiman plissekaihtimia ja jopa makuun, jossa vain taivas on rajana.

Plissekaihtimen luonteenomaisin etu on se, että se luo visuaalisen monimuotoisuuden. Kaihtimen valinnassa voi pelata sekä kolmiulotteisella rakenteella että materiaalilla ja väreillä. Alapuolella kirjoitamme tästä aiheesta lähemmin.

Katsaus tyylivaihtoehtoihin

Plissekaihtimen rosoinen pintarakenne on säännönmukaisuudessaan pehmeä eikä jätä aggressiivista vaikutelmaa. Vaakasuorat viivat tekevät sekä ikkunasta että tilasta sen ympärillä optisesti avaramman. Laskostetun kankaan materiaalit ovat erittäin laadukkaat ja kestäviä niin hometta, kosteutta kuin haalistumista vastaan, ja ne näyttävät hyviltä vielä vuosia asentamisen jälkeen.

Värien valinnassa voi ottaa huomioon sekä ikkunoiden sijainnin tilassa että kaihdinten sisustuksellisen käyttötarkoituksen. Runsas värivalikoima sallii kaihdinten käyttäytyä joko yhtenäisenä pehmeänä taustaelementtinä tai päinvastoin vahvistaa värillään muun tilan estetiikkaa ja mahdollisesti olla ikkunaa ympäröivien sävyjen vastakohtana. Värit vaihtelevat kotoisista ja erilaisista lämpimistä sävyistä edustavaan toimistotilaan tai modernisti sisustettuihin paikkoihin sopiviin.

AVAEKSPERDID-4910Plissekaihtimet ovat loistavat myös kuvioisina, sillä kaihtimen yleinen rakenne tekee siitä erittäin vakaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kun valitset kaihtimelle kuvion, tämä kuvio on sellaisenaan myös näkyvissä, sillä kaihdin muodostaa kolmiulotteisuudestaan huolimatta tasaisen pinnan, jolla esitetty ornamentti esittäytyy kuin maalauskankaalla.

Kaihdinten tekstiilien ihanuuden esiin tuomiseen meillä on profiilivalikoima, jonka avulla voi yhdistellä kaikkia värejä ja paljon erilaisia sisustuksellisia ratkaisuita. Profiilivalikoimassa on sekä neutraaleja että metallisia ja näyttäviä puumaisia vaihtoehtoja, joita on helppo sovittaa sisutuksen ja kaihdinten värin kanssa.

Miten löytää parhaiten sopivat plissekaihtimet?

Jotta kaikki mainitut vaihtoehdot eivät tekisi päättämistä hankalammaksi, tarjoamme kaksi ajatusta, joita valinnassa voi pohtia.

  • AVAEKSPERDID-4849Haluatko, että plissekaihtimet olisivat sisustuksen painopiste vai pikemminkin hillitty elementti? Jokainen sisustuselementti voi täyttää molempia rooleja, jopa kaihtimetkin. Tulisiko kaihtimista neutraalimman sävyiset ja ulkonäöltään minimalistiset vai olisiko niissä kiinnostava kuvio tai jopa voimakas sävy, jolla voisi täyttää huoneen, kun valo paistaa kaihdinten läpi?

  • Millainen tilan yleinen värisävy on tai tulee olemaan? Taas on kysymys hillinnästä tai korostamisesta – jos huoneen sävy on sininen, onko kaihdin se, joka sitoo voimakkaalla sinertävällä sävyllä kaiken yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, vai luo jollakin hennon pehmeällä sävyllä sopivan taustan?

Jos haluat lisää neuvoja, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous