Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Roomalaiset kaihtimet ovat tämän päivän ihmisen tyylitietoinen valinta

Oletko samaa mieltä siitä, että verhot ovat usein juuri se yksityiskohta, joka tekee kodista kodin? Meidän mielestämme koti ilman verhoja ja kaihtimia on yksinkertaisesti vain asunto. Roomalaiset kaihtimet ovat tyylikkäät ja samalla myös maanläheiset. Ne ovat sopivan esteettiset kaupunkiympäristössä, mutta istuvat myös maaseutumaisiin oloihin. Ja lisäksi ? roomalaiset kaihtimet täyttävät taitavasti myös kaikki niille asetetut käytännön vaatimukset.

Syvennymme aiheeseen.

Mikä tekee roomalaisista kaihtimista niin erikoisia?

Kuten jo mainittiin, roomalaiset kaihtimet ovat hyvin monikäyttöiset. Ne toimivat somisteiden tapaan, mutta samalla ne ovat käytännöllinen suoja auringonvalolta. Mutta tässähän ei ole mitään uutta, eikö vain. Sen me tiedämme jo ennestäänkin.

Roomalaiset kaihtimet tekee erikoiseksi se, että niissä on kiinnostava (ja samalla myös toimiva) nostomekanismi. Roomalaiset kaihtimet eroavat perinteisistä rullakaihtimista ennen kaikkea sen puolesta, että ne eivät kelaa rullalle (kuten rullakaihdin), vaan taittelevat kokoon. Tämä ihana seikka tekee roomalaisista kaihtimista sisustuksessa erittäin kysytyn ja laajasti käytetyn yksityiskohdan. Ja erityisen upeaa on vielä sekin, että koko mekanismi on kauniisti kankaan peittämä-

Mitkä ovat roomalaisten kaihtimien edut?

  • Ne luovat romanttisen ja ilmavan (lastenhuoneessa käytettyinä jopa sadunomaisen) ilmapiirin
  • Roomalaisten kaihtimien ulkonäkö on kotoisa, mutta samalla erittäin esteettinen ja haluttaessa myös hienostunut
  • Sopivat ihanteellisesti sekä yksityiseen että liikeympäristöön
  • Olemukseltaan samalla sekä urbanistiset että maanläheiset
  • Erittäin käytännölliset. Hajottavat tilassa valoa
  • Säätelevät huoneen lämpötilaa

Minne roomalaiset kaihtimet sopivat?

  1. Maaseututalot ja kesämökit. Roomalaiset kaihtimet ovat kuin luodut tuomaan kodikkaiden maaseututalojen sisustusta esiin ja antamaan niille ilmettä.
  2. Kaupunkikodit. Koska roomalaiset kaihtimet ovat erittäin hyvin mukautuvia, ne istuvat loistavasti erityylisten kaupunkikotien ikkunoihin. Olkoon sitten kyseessä nykyaikainen ja urbanistinen kerrostaloasunto, jossa on korkeat huoneet ja ilmettä antamassa artdeco-tyyli, tai vaikka boheemihenkinen koti.
  3. Viihtyisät ravintolat ja kahvilat. Ravintolaan tullessa me kaikki odotamme, että meidät otetaan siellä vastaan erittäin tervetulleina ja rakastettuina vieraina ja kohdellaan sen mukaisesti.

Maistuvan ruoan ja lämpimän vastaanoton lisäksi yhtä tärkeä on myös ruokapaikan ilmapiiri. Ja sen luovat sekä kalusteet ja pienet yksityiskohdat että ikkunoissa olevat verhot tai kaihtimet. Roomalaiset kaihtimet sopivat loistavasti leppoisaan kahvilaan tai nykyaikaisemman tyylisen ravintolan ikkunoihin.

Lue lisää siitä, miksi yleensäkään valita roomalaiset kaihtimet, ja miten niiden avulla voi tuoda vanhanaikaiseen sisustukseen uuttaa henkeä.

Jos harkitset nykyisten verhojesi ja kaihtimiesi vaihtamista, ota meihin yhteyttä!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous