Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Roomalaiset kaihtimet tuovat kylmänä aikana huoneeseen viihtyisyyttä

Säiden viiletessä on luonnollista, että alamme etsiä keinoja, miten tehdä kodista lämpimämpi ja viihtyisämpi. Eräs hyvä mahdollisuus on käyttää tekstiiliverhoja. Lämpimät ja pehmeät kankaat auttavat siirtämään voimakkaat linjat taustalle ja tekemään tiloista viihtyisämmät. Tekstiiliverhovalikoima on laaja ja jokaiselle löytyy varmasti jotain sopivaa. Tänään kerromme tarkemmin siitä, millaisia mahdollisuuksia tarjoaa roomalainen kaihdin.

Pehmeyteen kätkeytyy loistava toimivuus

Roomalaiset kaihtimet tuovat kylmänä aikana huoneeseen viihtyisyyttäRoomalainen kaihdin on tekninen kaihdin, jota ylös nostettaessa kankaaseen muodostuu kauniita laskoksia. Kaihtimia on mukava liikuttaa ylös ja alas naru- tai ketjumekanismilla ja täysin alas laskettuna kangas peittää ikkunan tasaisesti. Samalla nostomekanismit eivät ole näkyvissä, jonka ansiosta roomalaisilla kaihtimilla ei ole teknisille kaihtimille luonteenomaista ulkonäköä.

Roomalaiset kaihtimet muistuttavat toiminnaltaan rullakaihtimia, mutta monien mielestä ne ovat omatyyliset ja viihtyisämmät. Osassa roomalaisista kaihtimista on myös kankaan peseminen mahdollista, joka tekee niiden huoltamisen helpoksi. Näin kaihtimien ulkonäköä voi aina raikastaa eikä tarvitse olla huolissaan niihin mahdollisesti kerääntyvän pölyn takia.

Muhkeat laskokset kaihdinten alareunassa lisäävät romanttisuutta

Roomalaisia kaihtimia ylös nostettaessa syntyvät laskokset voivat olla leveydeltään, korkeudeltaan ja muodoltaan erilaisia. Kaikkein isoimmat kaarevuudet on ranskalaisilla ja itävaltalaisilla kaihtimilla, jotka sopivat esimerkiksi olo- ja makuuhuoneeseen lisäämään tiloihin romanttisuutta.

Loistava ratkaisu, jolla voi luoda viihtyisyyttä myös toimistotiloihin

Roomalaiset kaihtimetToimistoissa suositaan yleensä käytännöllisiä ja toimivia kaihtimia. Niinpä toimistorakennuksissa tavanomainen ratkaisu ovat sälekaihtimet. Jos kuitenkin haluat lisätä työtiloihin viihtyisyyttä ja lämpöä, kankaasta valmistetut roomalaiset kaihtimet sopivat siihen erittäin hyvin. Pehmeät linjat, erilaiset tekstiilimateriaalit ja värit lisäävät mukavuuden tunnetta ja edistävät työntekijöiden luovuutta.

Roomalaiset kaihtimet helpottavat huoneiden siivousta

Tekstiilisiin sivuverhoihin verrattuna roomalaisin kaihtimin sisustettuja tiloja on yleensä hieman helpompi siivota. Esimerkiksi jos sinun tulee lakaista tai pestä lattiat, voit vetää kaihtimet ylös ja sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että verho jää tielle tai että sen alaosa kastuu.

Haluatko tietää lisää? Lue myös: ”Miksi valita roomalaiset kaihtimet?”

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous