Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Rullakaihtimet viimeistelevät sisustuksen

Jos haluat antaa kodillesi uuden ilmeen, niin kevät ja kesä ovat parasta aikaa – silloin siihen on riittävästi valoa ja tavallisesti myös vapaata aikaa. Jotta tilan uusi vaikutelma olisi tyylikäs ja muodostaisi yhden kokonaisuuden, kannattaa suunnitelmiin ottaa myös rullakaihdinten tilaaminen tai vaihtaminen uusiin.

Rullakaihtimien tilaaminen

Tapetti, pehmeät kalusteet ja rullakaihdin – samaa yhtenäistä tyyliä

Jos harkitset sisustuksessa erikoisten tapettien ja kankaiden käyttöä, tulee rullakaihtimia alkaa miettiä jo tapettia valittaessa. Tapettiliikkeet tarjoavat mahdollisuutta tilata tapetin kanssa samantyylisiä sisustuskankaita, jotka sopivat pehmeiden kalusteiden päällystämiseen, tekstiiliverhoiksi ja rullakaihdinten valmistamiseen. Niissä parhaat suunnittelijat ovat huolehtineet siitä, että tapetti ja kangas täydentäisivät toisiaan – sävyt ja kuvioelementit ovat samat, mutta kirjavan tapetin oheen on sovitettu rauhallisempi sisustuskangas tai päinvastoin, hillittyä tapettia elävöittävät suurikuvioiset kankaat.

Jos haluat sisustaa koko huoneen samaan tyyliin, tulisi ottaa huomioon, että tilattujen tuotteiden saamiseen voi kulua monta viikkoa. Myös rullakaihtimia tilattaessa niiden valmistumiseen menee jonkin aikaa, ja siksi juuri nyt on paras aika antaa mielikuvituksen lentää ja tilata tarvittavat materiaalit.

Oikea kangas tunnistaa sinut!

Tietenkin on olemassa nopeampi ja huomattavasti edullisempi ratkaisu sopivan rullakaihdinkankaan löytämiseen – meidän suuressa valikoimassamme on sekä tavallisia, puolipimentäviä että pimentäviä kankaita kaikissa mahdollisissa sävyissä ja tarjolla on myös laaja kuviovalikoima. Jotta valinnan tekeminen suuresta valikoimasta olisi helpompaa, toiveista kannattaa puhua meidän konsultillemme, joka osaa kiinnittää huomiotasi juuri niihin kankaisiin, jotka voisivat sopia sinun sisustuskonseptisi kanssa yhteen.

Olemme kirjanneet tähän myös joitakin suosituksia:

Valinnan tekeminen on helpompaa, jos sinulla on liikkeeseemme tullessasi edes jonkinlainen kuvitelma siitä, millaista tulosta odotat. Liian perusteellisesti omia toivomuksia ei kannata edeltäkäsin päättää, sillä ehkäpä sinua inspiroi jokin tietty kangas liikkeessämme, jolloin heti tiedät – tämä ja juuri tämä on se verho tai kaihdin, jota tarvitsen!

Autamme sinua mittaamisessa

Rullakaihtimien tilaaminen vaatii tarkkoja mittoja. Jotta tilattujen tuotteiden saapuessa vältyttäisiin epämiellyttäviltä yllätyksiltä – ”hupsista, en osannut ajatella näin!” –, suosittelemme antamaan meidän konsulttiemme mitata ikkuna ja päättämään hänen kanssaan siitä, miten isoa rullakaihdinta tarvitaan, jotta kaihdin täyttäisi tehtävänsä ihanteellisesti. Voit tietenkin mitata ikkunan itsekin, ja liikkeessämme konsultti auttaa laskemaan oikeat mitat.

Lue lisää rullakaihtimista

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous