Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Ikkuna vaikuttaa verholle liian suurelta? – Hanki rullaverho suojaavan kasetin kera!

  • Meistä
  • Blogi
  • Kaihtimet
  • Ikkuna vaikuttaa verholle liian suurelta? – Hanki rullaverho suojaavan kasetin kera!

Iltapäivän tuulessa heiluva hento verho saattaa kuulostaa ihanteelliselta, mutta monissa taloissa ei ole riittävästi mahdollisuuksia eikä myöskään sopivaa ikkunaa suurelliselle verholle. Esteeksi voi osoittautua ikkunan avausmenetelmä, koko ja sijaintipaikka tilassa. Ne eivät ole kuitenkaan ongelma, jos verhoksi valitaan rullaverho suojaavan kasetin kera.

Rullaverho suojaavan kasetin kera mahdollistaa ikkunan huolettoman avaamisen

Rullaverho suojaavan kasetin kera

Jotta verhot eivät kärsisi liikkuvassa ilmassa tai jopa sateessa, ne yleensä vedetään sivuun. Aurinkoisena päivänä se voi kuitenkin jättää tilan kirkkaan valoisaksi.

Toinen yleinen vaihtoehto on käyttää rullaverhoa, joka puolestaan voi naksua tuulessa edestakaisin. Kolmannen vaihtoehdon ei täydy siinä tapauksessa olla yksinkertaisesti ikkunan avaamatta jättäminen.

Rullaverhon suojaavan kasetin kera etuna tässä yhteydessä on ikkunanpuitteeseen kiinnittyminen, joka merkitsee sitä, että verho pysyy häiritsemättä edessä riippumatta siitä, miten ikkuna avautuu. Siten voi raikkaasta ilmasta nauttia myös ilman auringon paahdetta tai kadulta suuntautuvia katseita.

Ihanteellinen suurille ikkunoille ja parvekkeen oville

Vaikka lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ovat esimerkiksi virolaisissa kodeissa edelleen harvinaisia, ainakin parvekkeen ikkunat ja ovet ovat kaikille tuttuja. Riippuvat verhot eivät ole suinkaan ainoa mahdollisuus niille. Mitä muita etuja rullaverho suojaavan kasetin kera tarjoaa jo edellä mainitun helpon avaamisen lisäksi?

  • Ei häiritse liikkumista – miten usein sotkeudut verhoon parvekkeella käydessäsi? Rullaverho suojaavan kasetin kera asennetaan suoraan ikkunaan ja se ei ole millään tavoin tiellä.
  • Voidaan valmistaa tarkalleen oikean kokoisena – ikkuna-aukon täydellisestä peittämisestä ei siis tarvitse olla huolissaan.
  • Myös suuri-ikkunaisen huoneen voi pimentää – suurilla ikkunoilla on yksinkertaisuuden vuoksi yleistä käyttää läpinäkyviä ja kevyitä kankaita, mutta rullaverhoja suojaavan kasetin kera on saatavana myös pimentävinä ja puolipimentävinä.

Siten suuren ikkunan vuoksi ei tarvitse olla huolissaan.

Kunnostetussa talossa saattaa verhollekin olla ahdasta

Nykyaikaisissa asuintaloissa ja rakennuksissa kohtaa tämän ongelman harvemmin, pikemminkin se on ongelma vanhemmissa taloissa, joissa on uudet ikkunat. Jos olemassa olevaa tilaa halutaan muuttaa ja lisätä kiehtovia sisustusyksityiskohtia, ikkunan sijainti saattaa olla huolenaihe. Jos pulmana on jo kalusteiden mahtuminen, miten sitten voi löytää sopivat verhot?

Rullaverho suojaavan kasetin kera on yksi esimerkki erilaisista verhoista, jotka asennetaan ikkunaan tasapintaisesti ja jotka eivät vaadi lisätilaa pysyäkseen kauniina. Usein halutaan säästää tilaa, mutta epäillään rullaverhojen käyttöä mahdollisen rajoitetun tyylivalikoiman takia. Kuitenkin kun katsot värikorttia rullaverhot suojaavan kasetin kera -tuotesivulta, huomaat, että todellisuudessa mahdollisuuksia on erittäin paljon.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous