Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Sähköinen rullakaihdin toimii hiljaisesti, mukavasti ja huomaamattomasti

  • Meistä
  • Blogi
  • Verhot
  • Sähköinen rullakaihdin toimii hiljaisesti, mukavasti ja huomaamattomasti

Sanat ”sähköinen” tai ”moottoroitu” voivat antaa vaikutelman monimutkaisesta ja surisevasta koneistosta. Voisi luulla, että kyseessä on jokin, jota täytyy välttämättä pitää kytkettynä seinään. Sähköiset rullakaihtimet ja muut moottorikäyttöiset kaihtimet ja verhot ovat kuitenkin jotain aivan muuta.

Toimii hiljaisesti ja sujuvasti

Sähköinen rullakaihdinSomfyn nokkelien ratkaisujen tavoitteena on täydellistää arkipäiväämme. Kaikkien kaihdinten ja verhojen moottorit toimivat hiljaisesti, joka säästää sekä kodin että toimiston ympäristöä lisämelulta. Sähköisten rullakaihdinten osalta voimakkain ääni saattaa tulla kankaan avautumisesta, ja sekään ei ole kovin äänekäs. Ei tarvitse puuhata verhojen kanssa aina, kun aurinko alkaa paistaa ikkunaan.

Rullakaihdinten ja muiden kaihdinten osalta ongelmana voi olla kankaan rypistyminen ja kuluminen. Usein on muutakin puuhaa, jolloin jää huomaamatta, että kaihtimet avautuivat vahingossa liian äkillisesti. Moottori avaa sähköiset rullakaihtimet tai verhot aina samalla tavalla, sujuvasti ja huomaamattomasti, kangasta vahingoittamatta.

Sähköinen rullakaihdin voi olla myös johdoton

Saatavilla olevassa moottorivalikoimassa on sekä sähköverkkoon kytkettäviä että myös johdottomia vaihtoehtoja. Johdottomat moottorit toimivat paristoilla. Aivan, se saattaa kuullosta uudelta huolelta, mutta todellisuudessa ne merkitsevät mukavuutta, sillä:

  • Sähköisten rullakaihdinten käyttö ei riipu verkkovirrasta
  • Sähköisten rullakaihdinten asennus ei riipu pistorasian etäisyydestä
  • Sekä kaukosäädin että katkaisija viestivät sinulle, kun paristo alkaa tyhjetä

Toisinaan saattaa esiintyä sähkökatkoksia, varsinkin syysmyrskyjen ja talvisten lumimyrskyjen aikaan. Vaikka sähkön kanssa olisi ongelmia, eivät kaihtimet jää avaamatta – hankaluuden keskelläkin säilytät ripauksen ylellisyyttä.

Pieni mutta reipas

Sähköinen rullakaihdinKaiken lisäksi sähköisten rullakaihdinten moottori on asentamisen jälkeen täysin huomaamaton. Koko järjestelmä vie yhtä paljon tilaa kuin käsikäyttöinen rullakaihdin. Moottorin käyttö ei siten tarkoita suuren koneiston asentamista, vaan se on verrattavissa tavallisten kaihdinten asentamiseen. Siitäkään ei tarvitse olla huolissaan, että tekniikka voisi jotenkin pilata sisustuksen ilmeen.

Sähköinen rullakaihdin on kuten mikä tahansa rullakaihdin – tyylikäs muotoiluelementti, jota on helppo käyttää. Samalla se on paljon kätevämpi ja myönteisessä mielessä turhamainen. Muidenkin verhojen ja kaihdinten moottorit toimivat samoilla periaatteilla – yksinkertaisuus, huomaamattomuus ja kätevyys.

”Miten sähkökaihtimet toimivat?”

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous