Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Terassimarkiisit tekevät elämästäsi monipuolisemman ja nautinnollisemman

Terrassimarkiis, markiis terrassileMarkiisi on suojakatos, joka tekee terassista tai parvekkeesta säänkestävän, suojaa paahtavalta auringolta, sateelta ja tuulelta. Käytännöllisen arvonsa ansiosta markiiseja kutsutaan usein kansan suussa myös aurinkosuojiksi.

Koska pohjoismainen kesä tahtoo olla lyhyt, terassin suojakatos auttaa aloittamaan kevätkauden huomattavasti aikaisemmin ja jatkamaan kesää lähes Martinpäivään saakka. Lisäksi markiisi luo kuistilla viihtyisän ilmapiirin ja antaa mahdollisuuden itse päättää, milloin päästää aurinkoa sisään ja milloin pitää tilat viileämpinä.

Markiisit ovat mukavia ja käytännöllisiä

  • Kevyt ja kestävä rakenne.
  • Helppo asentaa.
  • Erilaisia vaihtoehtoja terassin suojakatoksen avaamiseen (kaukosäädin, sovellus, kytkin, kampi jne.).
  • Suljettua terassin markiisia suojaa metallikasetti.
  • Valitse sopiva koko ja ulkonäkö oman kuistisi tilaratkaisun ja ilmapiirin mukaan.

Somfy pultYksi vaihtoehto on valita nivelmarkiisi, joka tarjoaa suojaa isommallekin terassille tai parvekkeelle. Saatavana on laaja valikoima markiiseja, muun muassa tyylikkäitä ja kesäisiä värivaihtoehtoja, jotka tekevät lämpimistä kesäilloista erityisen nautinnollisia.

Perinteiset markiisit tarjoavat klassisen ulkonäkönsä ja laajan kangasvalikoimansa ansiosta lähes loputtomasti yhdistelmiä. Ole tyylikäs ja nauti markiisien alla ihanasta kesäsäästä yhdessä maustekahvin ja pavlova-kakun kanssa!

Üllelle markiisit olivat kuin taivaan lahja

Avaeksperttien asiakas Ülle kertoi meille, että hän on aina pitänyt siitä, että huoneissa on paljon valoa. ”Taloa ostaessa halusin, että olohuoneen ikkunat osoittaisivat ehdottomasti etelään. Erityisen hienoa oli, että olohuoneesta avautui ovi viihtyisälle ja tilavalle terassille. Mielikuvitukseni alkoi heti lentää ja ajattelin, mitä kalusteita tulen sinne sijoittamaan ja minkäläisia kukkia haluaisin laatikoihin istuttaa.”

Ülle muutti taloon lokakuussa ja koko perhe oli koko syksyn ja talven erittäin tyytyväinen. Kuitenkin jo maaliskuussa alkoi kirkas auringonvalo kiusata, sillä se häiritsi television katselua.

”Tai tämä tilanne, kun toin kannettavan tietokoneen olohuoneeseen, jotta voisin keskustella ystävien kanssa lapsen leikkiessä. Tietokoneen näyttöä oli epämukavaa katsella silloinkin, kun valo ei kohdistunut siihen suoraan”, Ülle kertoi.

Terrassimarkiisid, markiis terrassileKahden kuukauden kuluttua Üllelle oli selvää, että tällä tavalla hänen perheensä ei enää voi asua. He tilasivat kunnolliset puolipimentävät rullaverhot. ”Television katselu ja tietokoneella työskentely oli nyt mukavaa, mutta päivällä ikkunoiden edessä olevat verhot aiheuttivat sellaisen tunteen, kuin loputon pimeä talvi jatkuisi.

Eräänä elokuun päivänä menin lapsen kanssa hänen ystävänsä syntymäpäiville. Juhlapöytä oli katettu terassille ja sinä aikana, kun lapset juoksentelivat puutarhassa, aikuiset saivat miellyttävästi keskustella. Yhtenä hetkenä taivas meni pilveen ja alkoi sataa. Aloin jo kantaa astioita sisälle, sillä mehän istuimme avoimen taivaan alla, kun emäntä antoi merkin, ettei sitä tarvitse tehdä. Hän veti nopeasti suojakatoksen terassin yli, ja minä olin siitä nerokkuudesta aivan ihmeissäni! Miksi minä en ollut vielä keksinyt sitä, että laittaisin terassille markiisin!

Ajatuksesta tekoihin, Ülle asennutti terassille markiisit. ”Sen jälkeen oli sellainen tunne, kuin meille olisi ilmestynyt yksi uusi huone. Sain asettaa terassituoleihin mukavat tyynyt, sillä markiisien mukana tilasimme myös tuuli-, sade- ja aurinkoautomatiikan. Enää ei tarvitse pelätä, että kotoa poissa ollessa sade kastelisi tyynyt tai tuuli repisi markiisin mennessään. Erittäin mukavaa on istua kesäiltoina terassilla, varsinkin kun kevyt, lämmin sade rapisee suojakatokseen…”

Markiisit ovat saatavana myös osamaksulla

markiis, markiiside müükOle kuin Ülle ja pelasta kesäsi vaihtelevilta säiltä. Markiisien maailmassa on lukuisia kiehtovia mahdollisuuksia. Myös teknisten ratkaisujen ja erilaisten vaihtoehtojen osalta se on miellyttävän monipuolinen.

Sopivan ratkaisun löytämiseksi ota meihin rohkeasti yhteyttä. Otamme sinun mahdollisuutesi huomioon ja tarjoamme markiiseja myös osamaksulla.

Osamaksun edut:

  • Sopimus solmitaan heti tavaran myyjän tai palvelun tarjoajan luona
  • Helppous, mukavuus ja nopeus
  • Kohtuulliset kuukausierät
  • Sopiva kuukausimaksu Sinulle sopivaksi ajanjaksoksi

Haluatko tehdä kesästäsi erittäin nautinnollisen? Ota meihin yhteyttä jo tänään!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous