Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Tuplarullaverhot: upea sisustuselementti

duubelruloo

Ennen pitkää kesälomaa monet meistä odottavat varmaan kärsimättöminä mahdollisuutta tehdä kotona kevyt raikastuskuuri. Tavoitteena on tuoda taloon uutta henkäystä ja antaa hyvien ajatusten virrata. Se ei vie paljon vaivaa, usein uusi tapetti tai kalusteiden uudenlainen sijoittelu riittää. Tuplarullaverho on myös mielenkiintoinen tapa antaa kodille raikasta ilmettä.

Jos et vielä tiedä, mikä tuplarullaverho on, niin kerrottakoon, että se on kahdesta yhdensuuntaisesta kankaasta valmistettu kaihdin, jossa läpinäkyvät ja läpinäkymättömät kaistaleet leikkivät keskenään.

Näin syntyy kiehtova kuvio, jonka tuo esiin ikkunasta tuleva valo, ja joka puolestaan lisää huoneelle kolmiulotteisuutta ja tuo piristystä sen luonteeseen.

3 syytä, jotka tekevät tuplarullaverhoista erityiset:

duubelruloo sisekujunduslik element1) Laaja värivalikoima. Olemassa oleva sävyvalikoima on todellakin laaja. Väreillä voi leikkiä myös vuodenajan mukaan: kesällä vaaleat sävyt ja syys-talvikaudella tummemmat.

Jos suunnittelet uusien olohuone- tai keittiökalusteiden ostamista ja nykyinen tuplarullaverho ei ole valkoinen, beige eikä musta (sävyt, jotka sopivat kaikkien muiden värien ja kuvioiden kanssa), voit vaihtaa sen vähäisellä vaivalla.

2) Joustavat ja monipuoliset. Tuplarullaverhot sopivat kaikenkokoisiin ikkunoihin ja niiden ei tarvitse olla vakiokokoisia. Valmistamme ne sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Minimalistisen luonteensa vuoksi tuplarullaverhot sulautuvat hyvin niin kotien, kesämökkien kuin myös toimistojen sisustukseen.

Yksinkertaisuutensa ansiosta ne sopivat loistavasti eri sisustustyyleihin. Eniten tuplarullaverhojen vaikutus pääsee esiin kuitenkin skandinavialaistyylisessä tai modernia linjaa seuraavassa kodissa. Mutta yhtä hyvin tuplarullaverhoja voi yhdistää myös antiikkiseen sisustukseen!

3) Verhot, joilla on luonnetta. Kahdesta yhdensuuntaisesta kankaasta muodostuvan järjestelmän ansiosta tuplarullaverhojen ulkonäkö on perinteisen tyylikäs, mutta samalla myös kiehtovan omailmeinen. Lisäksi se antaa tuplarullaverhoille myös kiehtovaa kolmiulotteisuutta.

Miten tämä hieno järjestelmä toimii?

duubelruloo

Kun vedät ketjusta, toisen kangaskerroksen läpinäkymätön kaistale liikkuu toisen kerroksen läpinäkyvän kaistaleen taakse ja valo ei pääse sisään. Toisen kerran vetämällä kaistaleet liikkuvat taas vuorotellen ja luovat huoneeseen kevyen ilmapiirin.

Voit leikkiä myös peitetyn ikkunapinnan kanssa: vapauttaa sen täysin tai vain puolitiehen. Kun rullaverho on kokonaan laskettu, se hajottaa terävän auringonvalon, muttei pimennä huonetta liikaa. Kuten näemme, kyseessä on verrattain nokkela ja erilaisia mahdollisuuksia tarjoava ratkaisu.

Lue lisää myös siitä, miksi rullaverhot ovat hyvät ja miten rullaverhojen hinnat muodostuvat.

Jos ajatuksesi alkoivat juosta ja sinulla heräsi toive asentaa kiehtovat tuplarullaverhot myös omaan kotiisi, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous