Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Vaatekaappien valmistuttaminen luo mahdollisuuden toteuttaa omia näkemyksiä

Vaatekaappien valmistuttaminen luo mahdollisuuden toteuttaa omia näkemyksiäTila on olemassa ja myös ajatus siitä, mitä sinne voisi tulla, mutta varastokomero on vielä epävarma… Hankkiako kaappi vai jakaa ympäri huonetta erilaisia hyllyjä ja laatikostoja vai valitako vaatekomero? Tilan olemus sanelee paljon, mutta jos kaikki mahdollisuudet ovat käytössä, kannattaa harkita vaatekaappijärjestelmää. Miksi? Siksi, että:

  • Vaatekomeroiden valmistuksessa otetaan huomioon tilan kaikki ominaisuudet ja mitat
  • Liukuovin varustetut vaatekaappijärjestelmät säästävät tilaa
  • Niitä voi suunnitella toiveiden mukaan
  • Niissä esineet säilyvät järjestyksessä ja optimaalisesti

Suunnittele viimeistä yksityiskohtaa myöten

Olisi helppoa mennä kauppaan ja ostaa itselle jokin sopiva kaappi. Laadukkaita löytöjä on todennäköisesti paljon, mutta valmiina ostettu säilytystila ei välttämättä vastaa asiakkaan kaikkia toiveita. Sen sijaan antamalla asiantuntijan suunnitella vaatekomeron asiakas saa toiveensa täytetyiksi.

Kun mitat on otettu, voi alkaa harkita, miten vaatekomeron tilan voisi jakaa ja mitä sinne sijoittaa. Millaisen osan haluat vaatteille? Haluatko tilaa jalkineillekin? Ja haluatko säilyttää komerossa myös arvoesineitä? Näitä ja muitakin kysymyksiä tulee harkita, jotta lopputuloksena olisi täydellinen vaatekomero.

Kaunis myös päältä päin

Vaatekaappien valmistuttaminenMinkä tahansa varastotilan suunnittelu saattaa merkitä sitä, että tilaan on sijoitettu jokin iso esine, joka ei sovi lainkaan kaiken muun kanssa yhteen. Kyseessä on kuitenkin ongelma, josta selviää hyvin, kun teettää vaatekomeron.

Yleisin ratkaisu ovat liukuovet, joiden ulkoisen vaikutelman valinnassa on paljon erilaisia mahdollisuuksia. Onko tarkoitus luoda jotain ylellistä, maalaistyylistä, tai onko tila luonteeltaan pikemminkin asiallinen? Tarkalleen sopivan ratkaisun voi aina suunnitella.

Tilaa jää jopa yli

Teettämällä vaatekomeron voi pitää hallinnassa sen, että tilan yleisvaikutelma ja avaruuden tunne säilyvät. Edellä mainitut liukuovet ovat tällöinkin hyvä valinta, sillä samalla kun voi ottaa huomioon niin vaatekomeron ulkoisen muotoilun kuin myös sisäisen järjestyksen, koko tila säilyy hallinnassa.

Siten vaatekaappien valmistuttaminen on luotettava ja järkevä valinta – on löydettävä vain alan asiantuntija.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous