Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Kiehtova ja käytännöllinen vekkiverho varmistaa valoisuuden ja tarjoaa yksityisyyttä

  • Meistä
  • Blogi
  • Verhot
  • Kiehtova ja käytännöllinen vekkiverho varmistaa valoisuuden ja tarjoaa yksityisyyttä

vekkiverhoKoti on jokaisen turvallinen linna. Monet niistä, jotka asuvat isossa kaupungissa talon ensimmäisessä tai sokkelikerroksessa, ja joiden ikkunat ovat kadun puolella, ovat todennäköisesti joutuneet jatkuvasti tekemisiin ohikulkevien uteliaiden katseiden kanssa. Kiistämättä sellainen on häiritsevää. Mutta miten sitä voisi välttää niin, ettei pitäisi kokonaan luopua muutenkin vähäisestä luonnollisesta auringonvalosta? Hmm… Oletko kuullut vekkiverhoista?

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla: ulos pimeästä luolasta ja suojaan vierailta katseilta

Olemme usein tilanteessa, jossa joudumme ojasta allikkoon: ei-toivottujen uteliaiden katseiden vuoksi vedämme verhot tai kaihtimet ikkunoiden eteen niin, ettei luonnonvaloa pääse sisään lainkaan. Tai sitten päinvastoin: haluamme sisään lisää valoa, jolloin olemme pakotetut asumaan yhdessä kadulla kulkevien vieraiden kanssa. Hyvin harvat meistä haluaisivat olla osa jokapäiväistä tositelevisiosarjaa, elää ns. akvaariossa tai pimeässä luolassa. Ja silloin tuleekin apuun vekkiverho.

Paitsi että vekkiverho on erittäin persoonallinen, trendikäs ja valmistettu laadukkaasta tekstiilikankaasta, se auttaa loistavasti suojaamaan arvokasta yksityisyyttä ja päästää auringonsäteet sisälle.

Vekkiverhojen toimintaperiaate on yksinkertainen. Niitä voi helposti ja mukavasti säätää ja tarpeen mukaan vetää kiinni tai auki joko ylhäältä alas tai alhaalta ylös. Jos asut ensimmäisessä kerroksessa ja ikkunan alta kulkevat ihmiset saavat kärsivällisyytesi jo pahasti koetukselle, säädä vekkiverho vain ikkunan alaosaan, jolloin päivänvalo pääsee ylhäältä sisälle. Myös ikkunan yläosan voi kattaa välttämään kadun toisella puolella asuvien naapurien tunkeilevat katseet. Tai tee jotain täysin hullua ja säädä verho peittämään ikkunan keskiosa!

Hanki ensin vekkiverhot ja sitten nauti näistä kolmesta loistavasta bonuksesta:

  • Olet oman linnasi todellinen kuningas. Kukaan ei enää tähyile ikkunoistasi sisään.
  • Elämä on huomattavasti valoisampaa ja iloisempaa, sillä voi lopultakin nauttia luonnonvalosta.
  • Hyvännäköiset myös katsella: kiehtovat, laadukkaat ja ainutlaatuiset vekkiverhot tarjoavat silmäniloa ja tekevät joka kodista entistäkin viihtyisämmän.

Heräsikö kiinnostus? Lue vekkiverhojen monitoimisuudesta, tutustu niiden esteettiseen arvoon ja lisäkysymysten herätessä ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous