Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Verhojen, rulla- ja muiden kaihdinten asennus

Laadukas verhojen ja kaihdinten asennus varmistaa niiden hyvän liikkuvuuden ja kauniin lopputuloksen. Perinteisten tekstiiliverhojen osalta asennustapoja on monta. Rullakaihdinten, sälekaihdinten ja muiden kaihdintyyppien osalta erilaisia vaihtoehtoja on vähemmän ja parasta lopputulosta varten tulee tavallisesti vain seurata ohjetta.

Selvitä asennustapa ennen verhojen tai kaihdinten tilaamista

Verhojen ja kaihdinten asennusEnnen kuin tilaat mieluisesi verhot tai kaihtimet, valitse sopiva asennustapa. Esimerkiksi jos haluat kiinnittää tekstiiliverhot verhotangolla seinään, varmistu siitä, että pinta on riittävän kestävä. Muussa tapauksessa verhotanko saattaa yllättäen pudota verhoineen ja jättää seinään isot reiät.

Tekstiiliverhojen asennus

Yleisimmät vaihtoehdot tekstiiliverhojen asentamiseen ovat seuraavat:

  • Verhotangolle lenkeillä tai nipistimillä. Verhotankoon voit kiinnittää sekä raskaampia sivuverhoja että myös ohuempia läpinäkyviä tylliverhoja. Sivuverhoihin teemme lenkkejä aina parillisen määrän, siten verhojen symmetrinen sijoitus verhotangolla on taattu. Verhotankoja valmistamme puusta, alumiinista, messingistä, muovista ja muista materiaaleista. Valikoimastamme löydät myös asiaan kuuluvat seinäkiinnitykset, renkaat, nipistimet ja muut tarvittavat lisäosat.

  • Alumiinikiskoille verhonauhalla ja hakasilla tai muilla kiinnityksillä. Valikoimassa on sekä kapeampi- että leveämpiprofiilisia kiskoja, samoin narulla ohjattavia ja moottorilla varustettuja järjestelmiä. Kiskoja voit verhojen kiinnityksessä sijoittaa myös siten, että ne jäävät tekstiiliverhon reunan taa lähes huomaamattomiksi. Verhojen kiinnitystä ja rypytystä helpottaa erityinen verhonauha verhon yläreunassa.

  • Kiskoilla varustettu verhotanko. Jos haluat käyttää sekä ohuita tylliverhoja että paksummasta kankaasta tehtyjä sivuverhoja, on kätevää tilata verkotanko lisäkiskolla varustettuna. Osiin verhotangoista voi lisäkiskon asentaa myös jälkeenpäin.

Rulla- ja muiden kaihdinten asennus

Olemme laatineet rulla- ja muiden kaihdinten asennuksen helpottamiseen perusteelliset ohjeet:

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tilaa verhojen ja kaihdinten asennus ammattilaisilta

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisratkaisua. Tulemme kotiisi tai toimistoosi, mittaamme, valmistamme ja asennamme. Niin voit olla varma, että verhot tai kaihtimet sopivat ikkunoillesi kuin valetut. Asennuspalvelun voit tilata kaikille verhoille ja kaihtimille, jotka on tilattu liikkeistämme tai sivustomme kautta.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous