Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Verhokiskot: kiehtovia käyttömahdollisuuksia seinästä seinään!

Vaikka toisinaan saattaakin tuntua siltä, että rullakaihtimet ja muut uudemmat vaihtoehdot ovat työntäneet jopa sisustussuunnittelijoidenkin mielestä ”vanhat hyvät verhot” täysin sivuun, näin ei todellisuudessa suinkaan ole. Verhot ovat edelleen muotia ja suosittuja. Verhot ovat olemukseltaan ikivihreät ja sovellettavuutensa ansiosta ne seuraavat helposti aikaansa ja uusia käyttötapoja.

Verhokiskot-avaeksperdid

Verhojen käytölle omassa kotitaloudessa (tai liiketilassa) on lukematon määrä mahdollisuuksia. Näin kyseisein hetken tyylinormeista, trendeistä ja kaudesta riippuen. Kaikki eivät ehkä vielä tienneet, että verhokiskot tarjoavat kotitaloudessa vieläkin enemmän kiehtovia käyttömahdollisuuksia.

Verhokiskoilla on erilaisia tehtäviä riittämiin. Tavanomaisen käyttötavan lisäksi voit käyttää verhokiskoja hyväksi ja soveltaa niitä erilaisissa tilanteissa. Tarkastelkaamme nyt tätä ajatuskulkua lähemmin.

Verhokiskot tarjoavat kotia sisustettaessa kiinnostavia ratkaisuja

  1. Kiehtova vaihtoehto kaapinoville. Ajattele luovasti ja pane kiskoilla liikkuva kangas kulkemaan kaappien eteen (kaapinovien sijasta). Siten saat tilasta huomattavasti kevyemmän ja ilmavamman ja se lisää myös sisustukseen luonnetta ja uutta henkeä.
    Kankaan kuvion vaihtelevuuden ansiosta kyseessä on hyvin antoisa ja monipuolinen mahdollisuus antaa omalle kodille raikasta energiaa ja ilmettä. Mielestämme kiskoilla kulkevat kankaat sopivat loistavasti varsinkin keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Samoin lastenhuoneisiin, joissa voi käyttää kivoja kuvia ja kankaita, joita koristavat piirroselokuvahahmot.
  2. Koriste-elementti. Käytä hyväksesi kaikki ne lukemattomat mahdollisuudet, joita sinulle tarjoavat kiehtovat, monipuoliset kankaat ja sovella verhokiskoja antamaan sisustukselle ilmettä. Voit tehdä niin jopa kausittain ja käyttää jouluaikaan tonttuja tai poroja ja kesäaikaan esimerkiksi mansikoita ja vesimeloneja.
    Kuvittele seuraavaa: kaunis, ilmavan kevyt vaalea verho laskeutuu olohuoneesi auringonpuoleisella seinällä alas luoden tilassa viihtyisän ilmapiirin. Lisäksi katosta laskeutuva kangas saa aikaan täysin erillisen tilan osan. Siten kyseessä on ikään kuin kaksi yhdessä -ratkaisu, joka merkitsee samalla sekä koristeellista että käytännöllistä elementtiä.
  3. Tilanjakaja. Yläpuolella esitettyä kohtaa edelleen kehittämällä päädymmekin tähän ajatukseen eli kyseessä on ilmava ja lähes huomaamaton tapa tehdä yhdestä tilasta monta. Se ei vaadi liikaa vaivaa, mutta lisää silti huoneille luonnetta. Toimivuudesta puhumattakaan.
  • Kauneussalongeissa voi tällä tavoin jakaa tilan osiksi, mikä tarjoaa salongin asiakkaille arvostettua ja toivottua yksityisyyttä.
  • Luo mökillesi mukava lepo- tai lukunurkkaus.
  • Lastenhuoneissa verhokiskoilla voi luoda esim. sisarelle ja veljelle ”oman tilan”.

Lue lisää, miksi valita moottoroidut verhokiskot.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lähemmin.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous