Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Verhot ja kaihtimet virolaiselta valmistajalta

Alun perin vain käytännön syistä käyttöön otetut verhot ja kaihtimet ovat nykyisin tärkeä osa sisustusta. Hyvin valitut verhot ja kaihtimet ovat toiminnallisia, antavat huoneelle toivotun ilmeen ja säilyttävät oikein huollettuina kauniin ulkonäkönsä vuosien ajan. Tavoitteenamme on tarjota sinulle miellyttävät, laadukkaat ja kotisi tai toimistosi ikkunoihin erinomaisesti sopivat verhot ja kaihtimet. Olemme toimineet verhojen ja kaihdinten valmistuksen ja myynnin parissa jo yli 19 vuotta. Meidän vahvuutemme on joustava ja asiantunteva lähestymistapa.

Millaisia verho- ja kaihdintyyppejä tarjoamme?

Verhot ja kaihtimet virolaiselta valmistajaltaJos olet viime aikoina vieraillut jossain kaihdinliikkeessä, niin tiedät, että verhojen ja kaihdinten myynti ei enää pitkään aikaan ole tarkoittanut pelkästään kankaasta valmistettujen sivuverhojen myyntiä.

Erilaisten verhojen ja kaihdinten valikoima on hyvin laaja ja uusia ratkaisuja, sekä trendikkäitä että toiminnallisia, tulee jatkuvasti lisää.

Valikoimamme suosituimmat verho- ja kaihdintyypit ovat seuraavat:

  • Tekstiiliverhot – kodin sisustuksessa yleisimmin käytetyt tekstiiliverhot sopivat ikkunoihin sekä yksinään että muihin kaihtimiin yhdistettyinä.
  • Rullakaihtimet – käytännölliset, yksinkertaiset ja suositut kaihtimet sekä kotiin että toimistoon; valmistamme niitä kankaasta, puusäleistä ja myös bambusta.
  • Roomalaiset kaihtimet – trendikkäät ja omailmeiset kaihtimet, joita valmistamme sekä tekstiilistä että bambusta.
  • Plissekaihtimet – hyvä ratkaisu erikoismallisiin ikkunoihin, valmistamme tekstiilistä.
  • Paneeliverhot – sopivat loistavasti moderniin sisustukseen. Materiaalivalikoima on erittäin laaja.
  • Bambukaihtimet – tekevät valoa hajottamalla tilasta viihtyisämmän, lisäävät luonnonmateriaaleilla huoneeseen maanläheisyyttä ja lämpöä.
  • Sälekaihtimet – perinteisiä alumiinisia sälekaihtimia käytetään yleensä toimistoissa ja puisia sälekaihtimia kotioloissa.
  • Pystylamellikaihtimet – suositut kaihtimet nykyaikaisissa toimisto- ja konferenssitaloissa.

Valmistamme verhot ja kaihtimet räätälöidysti sinun ikkunasi mukaan

Varmistaaksemme kaihdinten ihanteellisen sopivuuden kotiisi, tarjoamme kokonaisratkaisua. Toivomuksesta tulemme paikalle, mittaamme ikkunat, neuvomme verhojen ja kaihdinten valinnassa, valmistamme ne sekä asennamme vastavalmistuneet verhot ja kaihtimet. Valikoimastamme löydät myös sopivat verhotangot ja kiskot, lisäksi voimme asentaa moottorikäyttöisiä järjestelmiä verhojen ja kaihdinten vieläkin helpompaan avaamiseen ja sulkemiseen.

Laaja valikoima valmisverhoja

Kaihdinten myynti Tallinnassa

Tarjoamme myös laajan valikoiman valmisverhoja ja muita kaihtimia. Valikoimaan voi tutustua liikkeissämme.

Kaihdinten myynti Tallinnassa:

Avaeksperttien valmistamiin verhoihin ja kaihtimiin voi tutustua myös jälleenmyyjien luona tai tehdä tilauksen internetin kautta.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous