Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Verhot – rullakaihtimien ja tekstiiliverhojen yhdistäminen

Verhot ovat yksi tärkeimmistä tilan interiöörin muokkaajista. Verhot luovat kodin tunnelmaa ja viihtyisän ympäristön. Ne myös suojaavat vierailta katseilta ja auttavat säätämään auringonvalon määrää. Erilaisia verhotyyppejä yhdistämällä saa vaikuttavan ja toimivan tuloksen. Kodeissa kaikkein yleisin yhdistelmä on rullakaihtimet ja tekstiili, ennen kaikkea kahden verhon harmonisen yhteisvaikutelman vuoksi.

TEKSTIILIVERHOJEN EDUT

Tekstiiliverhoilla on kaikkein helpointa muuttaa tilan sisustusta ja luoda kotiin miellyttävä ympäristö. Kokeilumahdollisuuksia erilaisilla materiaaleilla on paljon. Lattiaan ulottuvilla verhoilla voi muuttaa ikkunan mittasuhteita ja korostaa kankaan kauneutta. Tekstiilejä voi yhdistellä keskenään ja luoda monikerroksisen ja ilmavan verhon, joka sulautuu yhdeksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi raskaat sivuverhot voi muuttaa kevyemmiksi tyllin avulla. Siinä missä ilmavat kankaat ovat pikemminkin sisustuksen elementtejä, paksummat materiaalit auttavat säätelemään valon ja lämmön määrää tilassa.

RULLAKAIHTIMIEN TOIMINNALLISUUS

Rullakaihtimien toiminnallisuusTekstiiliverhot ovat ennen kaikkea koristeroolissa, kun taas rullakaihtimet täydentävät kokonaisuutta toiminnallisin ominaisuuksin. Rullakaihtimet on tarkoitettu varsinkin valon ja lämmön säätelyyn. Suureen materiaalivalikoimaan kuuluu sekä yksivärisiä ja kuvioituja kankaita että puolipimentäviä, pimentäviä, thermokankaita ja bambuverhoja.

Pimentävät rullakaihtimet eivät päästä valoa läpi ja sopivat siksi erityisen hyvin makuu- ja olohuoneeseen. Thermorullakaihtimet pitävät kesällä huoneen viileänä ja talvella vähentävät lämpöhukkaa.

Toimivuuden lisäksi on rullakaihtimien asentaminen helppoa ja hillityn muotoilun ansiosta verhot sulautuvat huoneen kokonaisuuteen. Kasettirullakaihtimet ovat ulkonäöltään huomaamattomammat, sillä ne kiinnitetään ikkunanpuitteisiin. Lisäksi ne eivät estä ikkunan avaamista eivätkä siirry ikkunasta etäämmäs, koska rullakaihtimen kehys pitää verhot tiiviisti ikkunan lähellä. Huomaamaton design tekee kasettirullakaihtimista tekstiiliverhojen ihanteellisen kumppanin.

Tekstiiliverhojen ja rullakaihtimien yhdistäminen on käytännöllisin tapa muotoilla ikkunaa. Tekstiilin kauneus ja rullakaihtimien toimivuus täydentävät toisiaan ja näitä voi käyttää tarpeen mukaan.

Tagasi
Sulge

Tuotteet

Etkö löydä sopivaa tuotetta tai haluatko lisätietoa?

Pyydä tarjous